lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Demokrati

Logga in och läs våra nyheter direkt

Publicerad: 3 februari 2020, 15:04

Alla våra nyhetsartiklar finns på sajten. Här får du läsa om hur du enkelt loggar in och läsa dem.

På Dagens Samhälles sajt får du tillgång till alla debattartiklar – men även alla våra nyheter. Så här gör du för att logga in.


Erik Pettersson


Sedan sommaren 2018 publicerar Dagens Samhälle samtliga nyhetsartiklar även på sajten. Vissa är öppna, andra behöver du vara inloggad prenumerant för att läsa.

Börja med att skapa ett digitalt konto på dagenssamhalle.se/skapakonto. Använd den e-postadress du uppgav när prenumerationen startades, så hittar systemet dig automatiskt. Är du osäker på om vi har din e-postadress, kontakta vår kundtjänst på kundservice@dagenssamhalle.se eller 08-452 73 10.

Har du ingen prenumeration? Klicka på "Bli prenumerant" så kan du få papperstidningen hem i brevlådan och/eller tillgång till e-tidningen, samt förstås hela vår webb.

Du som ännu inte provat oss – får prova gratis.

– Det är väldigt enkelt att skaffa sig ett gratis digitalt konto, det är bara att ange namn och e-post så är man i gång. För att se Dagens Samhälles hela digitala utbud kan man skaffa ett femveckors prova på-abonnemang, säger Nicklas Larson, digitalt utvecklingsansvarig på Dagens Samhälle.

Dagens Samhälle är inte bara nyhets- och debattmaterial på webben. Två gånger i veckan mejlar vi ut nyhetsbrev till 25 000 prenumeranter med de senaste nyheterna från vår webb. Vi publicerar även morgonbrevet Debattsvepet, som dagligen skickas till 6 000 prenumeranter med en genomgång av all pågående debatt i svensk politik, samt nyhetsbrevet Jobb & Karriär med både platsannonser och artiklar.

– Med ett gratis digitalt konto ges tillgång till Dagens Samhälles nyhetsbrev och Debattsvepet. På dagenssamhalle.se/konto kan man också välja att prenumerera på Jobb & Karriär, säger Nicklas Larson.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på samhället

Välj nyhetsbrev