Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Välkommen till vår nya sajt

Publicerad: 8 april 2021, 08:52

Dagens Samhälles sajt får i dag ett nytt utseende för att du som läsare ska få en bättre läsupplevelse. Tydligare navigering och enklare inloggning för dig som prenumererar är några av nyheterna.


I dag svidar dagenssamhalle.se om. För trogna läsare har sajten under många år varit den självklara platsen för debattartiklar och opinionskrönikor om viktiga samhällsfrågor. Men sedan en tid har redaktionen arbetat för att ge större plats åt Dagens Samhälles nyhetsjournalistik på webben. Nu tar vi nästa steg genom att lansera en sajt som samlar all vår nyttojournalistik för beslutsfattare i kommuner och regioner. 

Snabbare och enklare

Förutom att sajten blir snabbare att ladda har vi gjort om navigeringen så att du enkelt ska kunna hitta just det som du är intresserad av. Vi har också passat på att knåda till våra ämnesområden, som nu blir tydligt riktade mot styrning och beslut, samhällsbygge och välfärd, offentlig ekonomi och chefs- och arbetsgivarfrågor. 

Inloggade prenumeranter får precis som tidigare tillgång till alla artiklar och vi har jobbat för att göra inloggningen så smidig som möjligt. 

Fördjupa dig i dina favoritämnen

Nya dagenssamhalle.se ska vara en plattform för största möjliga nytta för dig som läsare och samtidigt erbjuda en skön och smidig läsarupplevelse.

– Vårt fokus i journalistiken är att ta upp och reda ut de frågor som håller beslutsfattare i kommuner och regioner vakna om nätterna. Hur får man ihop den kommunala budgeten? Hur ska framtidens städer byggas? Hur ska det kommunala självstyret se ut? Med en ny teknisk plattform hoppas vi se till att den journalistiken når läsarna på ett ännu bättre sätt, säger chefredaktör Christina Kennedy. 

Det här är nya dagenssamhalle.se

Enklare navigering. 

• Smidigare inloggning.

• Bättre läsbarhet.

• Nya artikelformat. 

• Uppmuntrar till fördjupning. Klicka på ämnesorden i orange som finns vid varje artikel för att få läsa fler artiklar om samma ämne, organisation eller person.

 

Tankar, ris eller ros? Skriv gärna ett mejl till redaktion@dagenssamhalle.se 

 

Redaktionen

redaktion@dagenssamhalle.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på samhället

Välj nyhetsbrev