Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Låt alla på jobbet läsa DS – ta del av vår smarta grupplösning

Publicerad: 8 juni 2021, 08:18

Dagens Samhälles chefredaktör Christina Kennedy: ”Vi satsar på träffsäker journalistik med ett unikt beslutsfattarperspektiv och vill ju att den ska nå många”.

Foto: GABRIEL LILJEVALL

Fler vill läsa våra nyheter om kommunernas och regionernas utmaningar. Nu är det lättare att förse en hel arbetsgrupp med prenumeration. ”Dagens Samhälle bevakar ett samhällsbygge som omsätter miljarder. Vår journalistik hjälper läsarna att fatta de bästa besluten och det känns väldigt bra att nu kunna erbjuda en flexibel helhetslösning som kan utnyttjas av flera”, säger chefredaktör Christina Kennedy.


Ämnen i artikeln:

Medier

I våras fick Dagens Samhälle en ny sajt med en rad förbättringar för dig som läsare. Sedan dess har nya prenumeranter tillkommit, och många har uttryckt en önskan om att kunna teckna smidiga prenumerationer för arbetsgrupper på en avdelning, för en hel kommun eller ett helt företag som vill ha koll på sektorn. 

Därför utvecklade DS en grupplicens där man bland annat kan få volymrabatt kopplad till hur många som vill ta del av vår journalistik via webben. Med denna lösning går det också att få reducerat pris på papperstidningen, för den som hellre läser DS så. Därmed kan samtliga anställda ha samma tillgång till nyheter, kartläggningar och fördjupning. 

– Dagens Samhälle bevakar ett samhällsbygge som omsätter miljarder. Vi satsar på träffsäker journalistik med ett unikt beslutsfattarperspektiv och vill ju att den ska nå många, säger Christina Kennedy och fortsätter:

– Länge var DS känd för att ha redaktionens egen journalistik enbart i papperstidningen och opinionsmaterialet på nätet. Men nu finns sedan rätt länge även alla våra nyheter på webben och våra läsare kan själva välja vilken kanal som passar dem bäst.

Enligt Frederik Van't Hooft, kundansvarig för företagslösningar på DS, har efterfrågan på  grupplösningar ökat under året och många har redan nu anslutit sig till erbjudandet. 

– Fler organisationer vill att fler medarbetare ska kunna ta del av Dagens Samhälles innehåll. Samtidigt vill vi underlätta administrationen kring prenumerationer och fakturering, säger han och fortsätter:
– Kunderna uppskattar att kunna ge fler medarbetare tillgång på ett kostnadseffektivt sätt, samlat under ett avtal med full överblick.

Nedan hittar du mer information om lösningen, samt kontaktuppgifter om du vill veta mer eller redan nu teckna en grupplicens. 

Är du redan läsare av Dagens Samhälle så vet du att vi är Sveriges ledande tidning om och för offentlig sektor. En tidning som sedan 2004 har kartlagt, granskat och gjort fördjupningar inom frågor som styrning, arbetsgivaransvar, politik och ekonomi. I DS får beslutsfattare i kommuner och regioner hjälp att hålla sig ajour om brännande frågor och nyttig journalistik om svåra utmaningar. Med initierad nyhetsrapportering, reportage och research ger vi underlag som bidrar till och underlättar beslutsfattandet i en alltmer komplicerad vardag.

Är ni intresserade av att höra mer om hur vi kan hjälpa er? 

Läs mer och kontakta Dagens Samhälles team för licenslösningar. 

LÄS MER: Här aktiverar du ditt konto.

Så funkar den nya licenslösningen

• En flexibel och skalbar lösning som ger fler tillgång.

• Passar team, avdelningar eller hela organisationen.

• En personlig kontakt hos Dagens Samhälle. 


• Dedikerad support för era användare.

• Samlad årsfaktura för enklare administration. 


• Volymrabatt kopplat till antal användare.


• Reducerat pris på papperstidningen. 

 

 

Örjan Björklund

Redaktionschef

ob@dagenssamhalle.se

Ämnen i artikeln:

Medier

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på samhället

Välj nyhetsbrev