Panel

Dagens Samhälles läsarpanel


Vi behöver alla kategorier av läsare. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan. Du måste inte heller vara prenumerant. Huvudsaken är att du kan svara ärligt på våra frågor.

Läste du den där artikeln? Har du diskuterat det du läst i fikarummet på jobbet? Och vilka annonser har du haft någon nytta av?

Givetvis kommer du att vara helt anonym och dina svar kan inte identifieras.

Så fungerar det

Som medlem i läsarpanelen får du ett e-postmeddelande eller ett SMS som talar om när det finns en undersökning att svara på. Du klickar dig enkelt igenom frågorna på internet. Deltagandet är helt frivilligt och du deltar så många eller så få gånger du vill.

Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att behandlas av RAM för att administrera undersökningar. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. I de undersökningsmaterial som lämnas ut till kunder är alla paneldeltagare avpersonifierad. Detta innebär att resultaten av en undersökning aldrig kan härledas till enskilda paneldeltagare.

Samla poäng och få en belöning

När du är med i en undersökning får du poäng som du så småningom kan lösa in mot trisslotter. Under rubriken ”Mina poäng” på läsarpanelsidan finns en sammanställning som visar hur många undersökningar du har besvarat och hur många poäng du har tjänat in. Där kan du också, när du uppnått tillräckligt många poäng, beställa din belöning.

Så anmäler du dig

Panelundersökningen är ett samarbete mellan Dagens Samhälle och Research and Analysis of Media. Klicka på knappen för att komma till anmälningsformuläret.

JAG VILL ANMÄLA MIG TILL PANELEN

Har du frågor kontakta Pia Höjd, 08-452 73 10, pia.hojd@dagenssamhalle.se