torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Redaktionskrönika

Christina Kennedy: DS bjuder på specialsydd valgrafik på söndag – välkommen!

Hur kommer det gå för de lokala partierna, och vilka allianser bildas efter 11 september? Dagens Samhälles chefredaktör Christina Kennedy bjuder in till digital valvaka med löpande rapportering om valresultaten runtom i landet.

Publicerad: 7 september 2022, 07:13

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Foto: Dagens Samhälle


Ämnen i artikeln:

Val 2022

Var?

På dagenssamhalle.se kommer du att kunna följa vår bevakning av kommunala och regionala valvakor, nyheter om hur röstningen fortskrider från norr till söder och – självklart – resultatet. Med specialsydd valgrafik får du snabbt koll på läget och kan följa utvecklingen i realtid.

När?  

Från söndagseftermiddagen och kvällen följer vi utvecklingen i de tre olika valen, med särskilt fokus på kommunala och regionala församlingar. På sajten och via vårt dagliga nyhetsbrev får du uppdateringarna om de lokala valen 2022 först av alla.

Vad?

Vi planerar för att ta grepp om vilka nya allianser röstresultatet öppnar för, liksom i vilka kommuner maktskiften blir ett faktum. Självklart undersöker vi också hur det går för de lokala partierna och vilka enskilda frågor som påverkat resultatet mest. De nya styren som formas i landets kommuner rapporterar Dagens Samhälle om löpande under hösten, i takt med att förhandlingarna landar.  

Vilka?

På vår sajt kommer du från valnatten och framåt att kunna följa hur det går för landets lokala politiska profiler. Vilka får förnyat förtroende och vilka åker ut? Hur många kryssar sig till framgång, och var finns de framträdande personligheter som kommer att styra debatten i sin egen kommun och region, eller kanske inom SKR efter årsskiftet?

Har du inte aktiverat ditt konto på dagenssamhalle.se ännu? Inga bekymmer, det kan du göra här. 

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Christina Kennedy

ck@dagenssamhalle.se

Ämnen i artikeln:

Val 2022

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på samhället

Välj nyhetsbrev