Dagens Samhälle

Nyheterna i tidningen - debatten på webben

Tidningen Dagens Samhälle

Dagens Samhälle är tidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Chefer och politiker i kommuner, landsting, statliga verk, myndigheter och offentligt ägda bolag. Vi skriver även för företagen inom den växande välfärdssektorn, de som driver skolor, sjukhus och omsorg i privat regi. 

Vi har tre gånger högre räckvidd än Dagens Industri i målgruppen ”beslutsfattare inom offentlig sektor”. Varje vecka, eller 45 ggr per år, bevisar vi vår status som organ för centrala samhällsfrågor genom att skriva om politik, ekonomi och offentliga affärer. Våra läsare står inför stora utmaningar. En åldrande befolkning och högre krav på välfärdstjänster tvingar fram effektiviseringar och fler privata initiativ. Mitt i detta spänningsfält står Dagens Samhälles läsare. Tjänstemän och politiker ska i samverkan med företag och organisationer bygga det framtida välfärdssverige.

Prova Dagens Samhälle gratis

Webbplatsen Dagens Samhälle

 dagenssamhalle.se står debatten i centrum. Här når de lokala frågorna en nationell publik. Varje dag, året om, ger vi dig en initierad och seriös debatt om ämnen som: sjukvård, omsorg, skola, infrastruktur, ekonomi och demokrati. 

Varje torsdag lägger vi ut en nyhet ur det aktuella numret av tidningen. Resten av tidningens innehåll kan du ta del av som prenumerant på tidningen. Som prenumerant kan du läsa tidningen på papper, i datorn, mobilen eller på surfplattan. Den e-tidningen når du via länken e-tidning i menyn.

På Dagens Samhälle Play publiceras tv från både redaktionen och andra intressanta aktörer på marknaden.

På sajten hittar du även Karriär, den ledande platsannonskanalen för chefer och specialister på den offentliga marknaden. 

Ägare är Dagens Samhälle AB, som är ett fristående och redaktionellt oberoende bolag inom SKL Företag AB.

Vd och chefredaktör: Olov Carlsson

Om Dagens Samhälle

NÅ BESLUTSFATTARE PÅ DEN OFFENTLIGA MARKNADEN

Tidningen Dagens Samhälle vänder sig till beslutsfattarna på den offentliga marknaden och kommer ut med ett nytt nummer varje torsdag, 45 ggr per år.

Som prenumerant får du Dagens Samhälle som både som papperstidning och digital tidning till ett och samma pris.


Dagens Samhälle priser


BÄSTA TIDSKRIFTSSAJT 2015
ÅRETS DIGITALA TIDSKRIFT 2014

2015 utsågs DagensSamhälle.se till till Bästa tidskriftssajt 2015 av branschtidningen Internetworld. Och i november 2014 till Årets digitala tidsskrift 2014 av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.