Nyhet
10 juli 2019 kl 22:11

Glad sommar!

Dagens Samhälles sajt har sommaruppehåll fram till den 12 augusti. Men under tiden finns det både mycket att läsa och se.

Vilka ämnen och artiklar engagerade Dagens Samhälle mest under våren? Vi har sammanställt listorna över det första halvårets mest lästa nyheter och debattartiklar. 

DS har också gjort en unik kartläggning av Sveriges lokala makthavare – samtliga ordföranden och i våra kommun- och regionstyrelser. Här kan du bland annat få veta hur de bor, vilken musik de lyssnar på och vilken dold talang de har. 

Du kan också se de intervjuer som Dagens Samhälle genomförde under årets Almedalsvecka. Här går det bland annat att få svaret  vad det är som retar ärkebiskop Antje Jackelén allra mest i debatten om konfessionella friskolor eller varför forskningsledaren på Försvarshögskolan Magnus Ranstorp tycker att kommunpolitiker måste ha bättre koll på extremism.

Det här är en nyhetstext från Dagens Samhälle. Dagens Samhälle står oberoende från organisationer, partier, religioner och särintressen. Vi värnar pressetikens regler, det kritiska tänkandet och konsekvensneutraliteten. Det vi publicerar ska vara sant, bekräftat och präglas av kvalitet och trovärdighet.

Publicerad: 10 juli 2019 kl 22:11