Nyhet
12 maj 2016 kl 08:45

Denna artikel publicerades för 5 år sedan

De kan bli Årets Samhällsbyggare

Tre kandidater är med i slutstriden om titeln Årets Samhällsbyggare 2016.

På Stora Samhällsgalan den 25 maj uppmärksammas initiativ som bidrar till utvecklingen av välfärden. Nu är nomineringarna i kategorin Årets Samhällsbyggare klara. De är: 

– Det är tre mycket spännande kandidater som juryn har att ta ställning till, varmt grattis till alla tre nominerade, säger Anna Sönne, tf chefredaktör Dagens Samhälle och juryordförande.

I juryn sitter även Göran Hägglund, fd socialminister och fd partiledare för KD; Metta Fjelkner, fd ordförande Lärarnas Riksförbund; Erik Langby, f d kommunstyrelseordförande Nacka; Dilsa Demirbag-Sten,  chef för Berättarministeriet.  

Övriga priser som delas ut på Stora Samhällsgalan är Årets Välfärdsförnyare, Årets Samhällsentreprenör och Årets Superkommuner.              

Skribent

Det här är en nyhetstext från Dagens Samhälle. Dagens Samhälle står oberoende från organisationer, partier, religioner och särintressen. Vi värnar pressetikens regler, det kritiska tänkandet och konsekvensneutraliteten. Det vi publicerar ska vara sant, bekräftat och präglas av kvalitet och trovärdighet.

Publicerad: 12 maj 2016 kl 08:45
Uppdaterad: 30 oktober 2018 kl 15:09