Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Dagens Samhälle Jobb & Karriär

Här finns toppkandidaterna för offentlig sektor

Riktade annonser mot en unik målgrupp. Genom Dagens Samhälles kanaler når ni kvalificerade kandidater med erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Publicerad: 7 april 2021, 07:12


Foto: Unsplash

Med platsannonsering i Dagens Samhälle når man närmare 100 000 beslutsfattare i svensk offentlig sektor. Målgruppen är unik för Dagens Samhälle.
– Ingen annan mediekanal ringar in målgruppen beslutsfattare i offentlig sektor som Dagens Samhälles kanaler gör. Söker man kvalificerad kompetens till en chefs- eller specialistposition inom en kommun, region eller statlig myndighet så har våra läsare och följare kompetensen som krävs. De arbetar redan i dag i en sådan roll och vet hur det fungerar att verka i en politiskt styrd organisation, säger Sara Lundblad, platsannonsansvarig för Dagens Samhälle.
Annonsering i Dagens Samhälle kan anpassas efter kundens önskemål och behov. I standarderbjudandet ingår alltid annonsering i printupplagan av tidningen samt annonsering på den digitala jobbsajten.
– Därmed ökar vi räckvidden och kontaktytan mot kandidaterna. Via vår jobbsajt når man aktiva jobbsökande medan man i tidningen når även passiva jobbsökanden. Den målgruppen är ack så viktig eftersom de sitter på dessa positioner idag, säger Sara Lundblad.


Målgruppsriktade annonser

För ytterligare räckvidd finns möjlighet att annonsera genom Dagens Samhälles sociala medier-kanaler. Målgruppsdatan som används i kampanjerna är unik för Dagens Samhälle. Annonserna riktas mot individer som besökt Dagens Samhälles sajt, mot Dagens Samhälles följare i sociala medier samt mot branschspecifika målgrupper. All data är GDPR-säkrad.
– Det blir en väldigt kostnadseffektiv annonsering rakt in i rätt målgrupp. Att synas tillsammans med Dagens Samhälle i sociala medier borgar också för ett starkt genomslag hos rätt kandidater, säger Sara Lundblad.
Samtliga annonser på jobbsajten exponeras i Dagens Samhälles Jobb & Karriär-mejl som går ut till 10 000 mottagare varje vecka. På Dagens Samhälles jobbsajt går det även att ge annonsen extra synlighet genom en banneryta på bästa möjliga plats.
– Utifrån tjänst och målgrupp hjälper vi er att bygga ihop ett paket som passar de aktuella behoven. Det finns ett flertal varianter att välja bland. Vi kan till exempel sampaketera annonsen med Dagens Samhälles systertidningar Dagens Nyheter, Dagens Industri och Dagens Medicin, säger Sara Lundblad.

Fakta: Dagens Samhälle Jobb & Karriär
Dagens Samhälle har kanalerna till cheferna, specialisterna och de högre tjänstemännen i offentlig sektor. Samtliga med erfarenhet av att verka i politiskt styrda organisationer.

Alla våra platsannonser publiceras på dagensamhalle.se/lediga-jobb. Här når du våra mest aktiva arbetssökande varje vecka. Samlingsannonserna med lediga tjänster syns på samtliga sidor på dagenssamhalle.se som har 70 000 unika besökare och 120 000 sidvisningar i veckan.

Nyhetstidningen har 60 000 läsare per nummer och prenumeranterna väljer själva om de vill läsa den digitalt eller på papper. I tidningen når du även de som inte aktivt söker jobb, men som ändå är intresserade av nya karriärmöjligheter eller kanske känner någon som är. Våra platsannonser har ett mycket högt läsvärde visar våra undersökningar.

Läs mer om Dagens Samhälles platsannonserbjudanden

Texten är en annons från Dagens Samhälle Jobb & Karriär