Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Haninge kommun

Haninge växer

Haninge är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Just nu utvecklar vi vår stadskärna, bygger ny företagspark och massor av nya bostäder. Kort sagt – vi är inne i en stark utvecklingsfas med många stora och spännande exploateringsprojekt. Nu söker vi dig, som vill vara en del i vår stora satsning för att möta nuvarande och framtida tillväxt i kommunen.

Publicerad: 7 april 2021, 19:12


I och med den starka expansionen lockar Haninge kommun till sig kunniga och kreativa människor som vill driva och forma framtidens samhälle. Foto: Fredrik Hjerling

I Haninge kommun pågår ambitiösa utvecklings- och exploateringsprojekt. 
– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med i denna starka utveckling. Vi har höga ambitioner i Haninge och det märks i de många pågående projekten, säger Magnus Gyllestad kommundirektör.

Förutom nya stadsdelen Vega med över 4 000 nya bostäder och ny pendeltågsstation pågår även andra stora projekt som till exempel nya verksamhetsområdet Albyberg, ett flertal bostadsprojekt kring våra sju pendeltågsstationer, samt omvandling av flera fritidshusområden. Centrala kärnan i Haninge får ny bussterminal, bostäder och verksamheter. Nu behöver vi bli fler och förstärka avdelningen för att möta framtidens tillväxt och behov.
– Det syns, känns och märks att vi är mitt uppe i arbetet med att förverkliga våra planer för framtiden. Vi satsar och förstärker med nya medarbetare som vill vara med oss på vår expansiva resa, säger Peter Jemtbring, näringslivs- och utvecklingsdirektör.

Nu behöver vi bli fler
Den strategiskt viktiga mark- och exploateringsenheten finns på avdelningen för samhällsutveckling, en del av kommunstyrelseförvaltningen. Här arbetar idag ett tiotal personer med att förverkliga kommunens visioner och beslut avseende exploatering, förvärv, försäljning och förvaltning av kommunens mark.

Vi söker dig som vill vara en del i vår stora satsning.

Vi söker dig som vill vara en del i vår stora satsning.


Till mark- och exploateringsenheten söker vi:
• 3 Exploateringsingenjörer
• 2 Anläggningsingenjörer
• 1 Mark- och exploateringschef

Projektchef med ansvar för utvecklingen av en helt ny stadsdel
Den nyinrättade tjänsten som projektchef på avdelningen för samhällsutveckling innebär ett uppdrag som i första hand handlar om att ansvara för utvecklingen av Torvalla till ett integrerat idrotts- och bostadsområde i nya Haninge stad, med målet att skapa Haninges nya fritids-, kultur- och evenemangscentrum och att bygga 1 500 bostäder.

Drivs du av utmaningar och vill veta mer?
I Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och formar vår framtid. Idag är vi nästan 5 000 medarbetare, men vi behöver bli fler.

Att arbeta i Haninge kommun
Vi tycker det är viktigt att ha många olika perspektiv och vår erfarenhet är att olikheter berikar. Vi är stolta över vår kompetens och vetskapen om att vi gör skillnad. Vi erbjuder förutsättningar för ett arbetsliv i balans. Vi ser att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, med Haningeborna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre.

I Haninge är det alltid nära – till kollegorna, till Haningeborna och till klipporna. Bara 20 minuter från centrala Stockholm.

Läs mer om Haninge kommun

Texten är en annons från Haninge kommun