Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Utbildningschef

Vellinge kommun, Vellinge

Ansök nu

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning).

Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss

Utbildningschef som vill utveckla och leda en verksamhet och skola mot absolut toppklass!

Vi söker en utbildningschef som vill leda och utveckla utbildningsverksamheten som omfattar förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, modersmålsundervisning, elevhälsa och SFI. En stor del av förskoleverksamheten drivs av privata aktörer och det finns flera friskolor i kommunen.

Du får personal- verksamhets- och budgetansvar för den pedagogiska verksamheten tillsammans med en biträdande utbildningschef, åtta rektorer och utbildningsavdelningens administration. Avdelningen har en total budgetomslutning på drygt 1,030mnkr msek.

Som utbildningschef arbetar du övergripande i nära ledarskap med politik, övrig kommunal verksamhet och rektorer. Du navigerar skickligt med att skapa hållbara och goda relationer såväl internt som med externa aktörer. Du har en gedigen erfarenhet av en ledande position inom skolområdet där du har lett andra ledare med god vana av att arbeta nära en politisk ledning.

Du är prestigelös, trygg i dig själv och vet betydelsen av att skapa förutsättningar för dina medarbetare och bidrar med en god struktur. Utmärkande i ditt ledarskap är förmågan att kommunicera, din tydlighet och empati skapar ett gott arbetsklimat.

Vellinge kommun erbjuder dig en spännande utmaning och med möjlighet att formera din verksamhet tillsammans med skickliga kollegor. Som utbildningschef får du utveckla- och leda en verksamhet och skola mot absolut toppklass!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Du kan också ta en första konfidentiell kontakt med Petra Johnsson på FXL | Find executives 070-990 08 88 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Publicerad 2022-06-21

Ansök nu