Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Förvaltningschef till välfärdsförvaltningen

Munkedals kommun, Munkedal

Ansök nu


Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, bra skolor på grund- och gymnasial nivå, vuxenutbildning, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med organisationen, föreningar, företagare och alla våra invånare utgör grunden för vad som gör vår kommun till det den är. Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningen består av två avdelningar: avdelning stöd och avdelning vård och omsorg med enheter inom äldreboenden, hemtjänst, hemsjukvård, socialtjänst, socialpsykiatri, LSS-boenden, biståndsenhet och arbetsmarknadsenhet.

Avdelningschefer, MAS (medicinskt ansvarig sjuksköterska) och verksamhetsutvecklare är placerad direkt under förvaltningschefen. Välfärdsförvaltningens verksamhet omsätter 280 miljoner och har ca 400 medarbetare.

Som chef för välfärdsförvaltningen leder och ansvarar du för verksamheten inför välfärdsnämnden. Du har det övergripande ansvaret att leda och utveckla förvaltningens verksamhet enligt kommunens visioner och mål.  Tillsammans med dina medarbetare skapar du delaktighet och gemenskap i det dagliga uppdraget och du leder genom vår värdegrund och våra fyra värdeord – Mod – Engagemang – Tydlighet – Tillit. Du är direkt underställd kommundirektören och ingår i direktörens ledningsgrupp. 

Det vi erbjuder dig är ett ansvarfullt arbete där du aktivt ska medverka till att utveckla kommunens verksamhet i nära dialog med välfärdsnämnden. Du ska också se till att samordning av verksamheter, samverkan med övrig kommunal verksamhet och omgivande samhälle fungerar på bästa sätt.

Vi söker dig som vill skapa förutsättningar för implementering av de politiska målen och vill leda strategisk förändring samtidigt som du agerar kostnadseffektivt på de utmaningar och möjligheter i verksamhetens omgivning och miljö. För att kunna göra det behöver du ha en relevant högskoleutbildning. Dessutom har du erfarenhet av att ha drivit framgångsrika förändringsprocesser samt att du har arbetat i en ledande befattning i en politisk organisation, gärna i en kommun. Det är även viktigt att du har kunskap om de lagar och förordningar som styr verksamheten.

Som person är du lugn, trygg och stabil i rollen som ledare. Vi ser gärna att du har kvalificerad erfarenhet inom hela eller delar av ansvarsområdet samt personlig mognad och stabilitet. Du har förmåga att kommunicera såväl internt som externt samt att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du bör även vara handlingskraftig, resultatinriktad med ekonomiskt sinnelag samt ha en god social förmåga för att kunna skapa goda kontakter. Vi förutsätter att du är utvecklingsorienterad.

Medflyttarservice
Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö. Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk. För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se 072-733 13 43 eller gå in på www.medflyttarservice.se

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-05-30
Referensnummer2021/46

Varmt välkommen med din ansökan snarast men senast 30 maj!

Kontakt
Dženana Poljo
076-165 15 52

Alla kontakter kommer att behandlas med diskretion. 

Facklig företrädare
Kommunal
0524-182 78

Vision
0524-184 89

Vårdförbundet
0524-180 99

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2021-04-30

Ansök nu