Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Chef Individ & Familj

Attendo, Danderyd

Ansök nu


Attendo är Nordens största privata omsorgsföretag med över 700 verksamheter och drygt 25 000 medarbetare i Sverige, Finland och Danmark. Vi har under 35 års tid utvecklat individanpassad omsorg med hög kvalitet. Verksamheten består av äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg.

Segmentet Individ & Familj täcker större delen av socialtjänstens behov. Vi erbjuder till exempel konsulentstödda jour- och familjehem, HVB och stödboenden, träningslägenheter, skola och neuropsykiatri för barn och ungdomar. Tack vare vår bredd kan vi samordna och anpassa olika insatser utifrån varje individs specifika behov. Baserat på marknadens utveckling och varierande behov har Attendos erbjudande varierat över tiden.

Läs mer om Attendo på www.attendo.se

Vi söker nu en Chef för Individ & Familj till Attendos verksamhet i Sverige. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att leda och utveckla segmentet Individ & Familj på såväl strategisk som operativ nivå. Du rapporterar till Ulrika Eriksson (VD/Affärsområdeschef) och är en del av den Attendo Skandinaviens utökade ledningsgrupp. Attendo Individ & Familj består idag av 17 verksamheter, ca 400 medarbetare och omsätter cirka 380 miljoner kronor. 

Ditt uppdrag
Leda och utveckla en organisation som ger högkvalitativ omsorg till behövande och löser viktiga samhällsuppdrag för kommuner.

Med stort mandat utveckla och växa verksamheten, t ex genom nya erbjudanden, nyetablering av verksamhet och förvärv. Du ansvarar för upphandlings- och anbudsarbete inom Individ och familj samt omförhandlar avtal.

Tillsammans med ett team på 15-20 duktiga verksamhetschefer driva ett kontinuerligt förbättringsarbete, med stort fokus på kvalitet i processer och i systemstöd.

Coacha och stödja cheferna i sina respektive verksamheter, alla med olika utmaningar och möjligheter.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat inom omsorgssektorn, troligen med fokus inom området Individ och Familj/LSS. Gärna både inom den privata och offentliga sektorn med ansvar för helheten på såväl strategisk som operativ nivå.

Som ledare med många års erfarenhet av att leda genom andra har du ett stort engagemang för människor och är entusiasmerande, tydlig och närvarande.

Troligen kommer du från en större personalintensiv organisation.

Du har arbetat med förändringsledning, verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och uppföljning och presterat goda resultat.

Du ser digitalisering och teknikutveckling som en intressant möjlighet till effektivisering och förbättring och har tidigare vana av att framgångsrikt implementera nya arbetssätt och metoder.

Utbildningsmässigt ser vi framför oss en relevant högskoleutbildning – troligen med inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap.

Dina egenskaper
Du är intresserad av människor, ser möjligheten och kraften i varje individ. Med kompetens, engagemang och omtanke vill du ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar i sina liv. Du är genuint intresserad av utveckling och trender såsom nya behandlingsmetoder.

Som ledare har du en kommunikativ stark förmåga och har lätt för att skapa förtroende och tillit. Du leder genom att motivera och skapa engagemang för att på ett effektivt sätt nå gemensamma mål.

Du har en entreprenöriell profil, som ser möjlighet till utveckling och tillväxt – både organiskt och genom förvärv, samt att utveckla verksamheter och se möjligheter utifrån omvärldsförändringar.

Vi erbjuder
En roll med stort mandat i en organisation med engagerade medarbetare och en möjlighet att verkligen kunna göra skillnad och påverka framtidens omsorg! En kultur som är entreprenöriell och präglas av ett arbetsklimat med högt i tak och en stark tro på varje individs förmåga och bidrag till helheten.

Ansökan
Ansökan senast 23 september, intervjuer sker löpande, vi ser fram emot ditt intresse! För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30.

Attendos vision är ”att stärka individen” vilket innebär att vi ser, stödjer och stärker varje människa. Vi vill att alla ska kunna leva ett självständigt och meningsfullt liv. Vårt arbete utgår från våra värderingar – omtanke, engagemang och kompetens.

Publicerad 2021-09-06

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News