onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Biträdande utbildningschef vuxenutbildning och yrkeshögskola

Jönköpings kommun, Jönköping

Ansök nu


Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Vill du vara med och leda utvecklingen av vuxenutbildningen inom Jönköpings kommun? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Som biträdande utbildningschef vuxenutbildning och yrkeshögskola, skapar du goda förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling och måluppfyllelse. Med ett verksamhetsnära ledarskap som sätter eleven i centrum, driver och utvecklar du verksamheten tillsammans med utbildningschef och medarbetare.

Tjänsten innebär i huvudsak utvecklingsarbete, ekonomiuppföljning, rekrytering och personalansvar. Biträdande utbildningschef är direkt underställd utbildningschef. I ditt arbete skapar du kontaktytor med medarbetare, verksamhetsledning, stödfunktioner samt externa samarbetspartners. Som chef erhåller du stöd från förvaltningens olika stödfunktioner så som HR, ekonomi, juridik, digitalisering, och riktad skolutveckling. Som ny chef får du både en kommungemensam och verksamhetsspecifik introduktion utifrån tidigare erfarenheter och du erbjuds en mentor. Du ansvarar även för arbetet kring vår värdegrund och vision och är en god arbetsgivarrepresentant och ambassadör för Jönköpings kommun.

Välkommen till oss
Hos oss erhåller du en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande! Vi erbjuder ett uppdrag där du får möjlighet att tillsammans med utbildningschef vuxenutbildning och yrkeshögskola leda det viktiga arbetet med att ge framtidens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar. Vi har höga målsättningar för framtiden - inspirera till lustfyllt lärande hela vägen, lärglädje. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår vuxenutbildningsenhet.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se

Din kompetens
Vi söker dig som har en högskoleexamen som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kommunal vuxenutbildning och chefsuppdrag. Meriterande är erfarenhet av arbete inom Yrkeshögskolan. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt grundläggande kunskaper inom ekonomi/budget. Vi ser gärna att du har kunskaper i att leda förändringsarbete. En förutsättning är att du har fokus på elevers lärande och utveckling.

Ditt ledarskap grundar sig i tillitsbaserad ledning och styrning där du visar stor tilltro till dina medarbetares kunskaper, engagemang och vilja att lyckas med sitt uppdrag. Som biträdande utbildningschef ska du ha förmåga att se samband och kunna dra logiska slutsatser utifrån begränsad och ibland komplex information. Vi vill att du är utvecklingsorienterad och håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning. En god förmåga att skapa struktur tillsammans med samarbetsförmåga och kreativitet är viktiga egenskaper. Du är en kommunikativ ledare med förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter också att du är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot måluppfyllelse. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef inom vuxenutbildning och yrkeshögskola.

Kontakt och ansökan
För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se) 070-568 82 66.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen.

Ansök senast den 2023-02-23.

Publicerad 2023-01-20

Ansök nu