Verksamhetsrevisor / konsult med inriktning mot hälso- och sjukvård

KPMG
Data/IT, Ekonomi, Omsorg, Sjukvård
Sista ansökningsdag:
28 februari (8 dagar kvar)
Placeringsort:
Stockholm
Kontaktperson:
Andreas Endredi
Telefon: 08-723 97 43
Karin Helin Lindkvist
Telefon: 070-245 60 30
Publicerad:
5 februari

På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1700 medarbetare på ett 50-tal orter. Läs mer på www.kpmg.se

KPMG Offentlig sektor 
KPMG har genomfört en kraftfull satsning på offentlig sektor för att kunna erbjuda våra tjänster primärt till olika offentliga aktörer. Vi har samlat företagets kompetens inom en specialistavdelning för Offentlig sektor. Avdelningen bemannas med konsulter på många orter i landet och hålls samman genom en gemensam ledning. Tack vare kompetens och erfarenhet av teoretiska och praktiska problemlösningar har KPMG lyckats bli en betydande marknadsaktör inom området. Vi behöver nu bli fler konsulter för att kunna fortsätta växa inom landsting / regioner där hälso- och sjukvården är det huvudsakliga branschområdet.

Basen i avdelningens arbete är verksamhetsrevision. I denna del arbetar vi som s.k. sakkunnigt biträde till förtroendevalda revisorer i kommuner och landsting. Utifrån detta och med utgångspunkt i våra konsulters specialistområden arbetar vi även med rådgivning till kunder inom främst kommuner och landsting.

Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter inom olika typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. KPMG har aktiva kundrelationer med över hälften av landets landsting / regioner och har ramavtal med de flesta av dessa inom revision eller rådgivning. Inom företaget finns ett mycket aktivt globalt nätverk kring hälso- och sjukvård som bl.a. genomför och publicerar studier samt utvecklar nya tjänster.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som kan hälso- och sjukvård. Du bör ha praktisk erfarenhet av flera års arbete i ledande ställning från hälso- och sjukvård alternativt som revisor/konsult med inriktning mot hälso- och sjukvårdsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hur politiskt styrda organisationer fungerar. Om du är certifierad kommunal revisor är detta ett plus men inte ett krav. Det är också en merit ifall du har något eller några specialistområden där du besitter stora kunskaper. Vi ser framför oss att sökande har universitetsexamen inom samhällsvetenskap / ekonomi / hälso- och sjukvårdsadministration eller liknande.

Du behöver ha stor vana av och vara skicklig på att uttrycka dig skriftligt. Det mesta vi levererar är i form av skriftliga rapporter vilket ställer krav på såväl analytisk som stilistisk förmåga. Rapporter föredras också och vi räknar med att du är en van presentatör.

Rollen innebär visst ansvar för att utveckla kundrelationer och vi ser därför gärna att sökande har en affärsmässig förmåga.

Placeringsorten är Stockholm. Våra kunder är utspridda i landet och ett visst inslag av resande i tjänsten förekommer.

Ansökan 
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Ditt personliga brev beskriver dina förmågor och erfarenheter utifrån det vi beskrivit under rubriken ”Vem söker vi?”. Vi ser fram emot din ansökan till senast 28 februari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Endredi, 08-723 97 43, andreas.endredi@kpmg.se eller Karin Helin Lindkvist, 070-245 60 30, karin.helin-lindkvist@kpmg.se

Välkommen med din ansökan! 

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
21 lediga jobb just nu