Verksamhetschef Teknik och Projekt Ludvika kommun

Information

Arbetsgivare: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Kategori: Ledning, Teknik

Sista ansökningsdag:

16 dec
Sök jobbet

Har du en vilja att få verksamheten att gå framåt, att leda och utveckla människor samt drivs du av ständiga förbättringar? Då kan du vara den vi söker!

Organisation
Inom Teknik och Projekt arbetar vi med investerings- och driftprojekt samt kommunalteknisk verksamhet såsom väghållning, parker och lekparker, utsmyckning, markarbeten, renhållning i naturen, trafikbelysning samt parkeringsövervakning. Teknik och Projekt är en av sex verksamheter som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen och har ett brett ansvarsområde. Samhällsbyggnadsförvaltningen är nu mitt i ett internt utvecklingsarbete och därför söker vi dig som vill bidra till en helhet för verksamheten Teknik och Projekt samt organisationen i stort.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera, leda och utveckla verksamheten med tillhörande myndighetsfrågor på uppdrag av politisk nämnd. Du kommer att leda en verksamhet under utveckling! Detta avser hela verksamhetsområdet som även inkluderar tekniskt administrativa frågor. Det är viktigt att du kan göra avvägningar mellan medborgarnas krav på service och kvalitét i relation till de ekonomiska ramarna. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där samarbete med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen är en viktig förutsättning.

Kvalifikationer

  • Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har väl dokumenterad erfarenhet som chef.

Du har lägst kandidatexamen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete samt att leda andra chefer. Om du tidigare har arbetat inom en politiskt styrd organisation samt har erfarenhet av LOU (Lagen om offentligt upphandling) är det också en merit. Likaså om du har erfarenhet av entreprenad- och avtalsjuridik samt projektstyrning/projektledning inom liknande verksamheter.

B-körkort är ett krav.

  • Personliga egenskaper

Som person drivs du av ständig utveckling, är lyhörd och agerar prestigelöst. Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet och laganda för dina medarbetare och struktur för verksamheten.

Du kommunicerar obehindrat mellan olika grupper på olika nivåer inom hela organisationen. Du skapar samarbeten och bidrar till utveckling och förbättring i ledningsgrupp liksom i det dagliga arbetet. Du har vilja och ambition att se helheter och ständigt förbättra verksamheten.

Övrig information
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Ludvika kommun
I Ludvika finns det något för alla! Här har vi skön natur, spännande musikupplevelser, evenemang och många kulturella begivenheter.

Tillgång till egen bil erfordras: Nej

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef
Jan Lundberg
0240-866 26

Nuvarande chef för verksamheten
Lars Åhlenius
0240-860 52

Fackliga kontaktpersoner
Ledarna
Peter Hoxell
0240-862 60

Kommunal
Jim Gustavsson
070-224 67 90

Vision
Agneta Lilja
0240-861 83

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 december 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Jan Lundberg
0240-866 26
Lars Åhlenius
0240-860 52
Sista ansökningsdag: 16 december 2019
Publicerad: 21 november 2019 kl 13:46
Uppdaterad: 22 november 2019 kl 09:32

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Tobias Bengtsson

Kultur- och fritidschef Lidköpings kommun

Kerstin Alnebratt

Chef kulturutvecklingsförvaltningen VGR

Ian Cortés

Stadsarkitekt Skara kommun

15 lediga jobb just nu