VD

Lejonfastigheter
Fastighet, Ledning
Sista ansökningsdag:
31 augusti (41 dagar kvar)
Placeringsort:
Linköping
Kontaktperson:
Conny Besterman
Telefon: 0706-18 11 62
Publicerad:
12 juli

Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer med ett framgångsrikt och varierat näringsliv, ett stort universitet och en rik landsbygd. Lejonfastigheter är en engagerad aktör i stadens utveckling. Vi ansvarar för 280 offentliga fastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas varje dag, kort sagt Linköpings viktigaste hus.

Just nu arbetar vi med många spännande projekt. Vi bygger och utvecklar fastigheter som kommer att sätta stor prägel på staden. Samtidigt förädlar och vårdar vi våra befintliga hus så att de fungerar bra för alla de aktiviteter som bedrivs där, idag och imorgon. Vår verksamhet står aldrig still, arbetet på Lejonfastigheter formas av den livliga utveckling som pågår runt omkring oss. Vi är ett 70-tal medarbetare som arbetar för vår vision: Tillsammans bygger vi det goda samhället, genom att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer. Om du delar den visionen, vill vi gärna bygga Linköping tillsammans med dig!

Lejonfastigheter är ett helägt dotterbolag till Linköpings Stadshus AB. Läs mer om oss på lejonfastigheter.se 


Vi söker dig som vill driva och utveckla vår verksamhet i en tid av förändring och goda framtidsutsikter. Vi arbetar med många projekt i ett växande Linköping, både nyproduktion av stora och små fastigheter, och förädling och modernisering av befintligt bestånd.

Under 2019 får vi ett nyformulerat uppdrag från vår ägare. Vi får ett större och mer heltäckande ansvar för att förse kommunens verksamheter med ändamålsenliga lokaler. Uppdraget kommer att ge oss nya utmaningar som en central part i stadens utveckling.

Din förmåga att leda vårt arbete är avgörande för Lejonfastigheters utveckling och för hur vi uppfyller vår uppgift gentemot vår ägare och alla Linköpingsbor.

Vi söker dig som har god kompetens inom fastighetsområdet och gedigen erfarenhet av ledarskap på strategisk nivå. Du lockas av utmaningen att leda vårt fortsatta arbete mot vår vision, med hög affärsmässighet och starkt kundfokus. Du har förståelse för de särskilda krav som ställs på uppdraget att leda ett kommunalt ägt bolag. Självklart har du också ett stort intresse för samhällsfrågor och för hållbarhetsarbete. Välkommen!

Mer information
För mer information ring Conny Besterman på AS&B, tel 0706-18 11 62.
Ansök senast den 31 augusti 2018.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
44 lediga jobb just nu