VD 1 dag kvar

Huddinge Samhällsfastigheter
Fastighet, Ledning
Sista ansökningsdag:
20 februari (1 dag kvar)
Placeringsort:
Huddinge
Kontaktperson:
Tomas Hansson
Telefon: 070-546 95 19
Publicerad:
8 februari

Huddinge Samhällsfastigheter söker en VD som med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen kan driva bolaget framåt tillsammans med våra chefer och medarbetare.

Om Huddinge Samhällsfastigheter
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Totalt ingår 160 fastigheter, vilket motsvarar 407 871 kvadratmeter. 

Vårt uppdrag är att tillgodose Huddinge kommuns behov av ändamålsenliga lokaler utifrån kommunens riktlinjer gällande kostnadseffektivitet och självkostnadsprinciper. Utöver drift och underhåll arbetar vi även med omfattande om- och tillbyggnationer samt nybyggnationer. Huddinge är en växande kommun och det finns ett stort behov av fler förskolor och skolor. 

Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.

Huddinge Samhällsfastigheter har 120 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.

Din roll
Ditt uppdrag bygger på vår ägares direktiv vilket utgör grunden för planering och prioritering av bolagets verksamhet. Som stöd i ditt arbete har du ett team med hög kompetens inom verksamhetsområdet och tillsammans skapar ni långsiktigt goda och hållbara resultat för bolaget.

Vi söker dig som har erfarenhet som motsvarar en VDs ansvar. Du är väletablerad i branschen med både djupgående kunskap och erfarenhet av att äga, utveckla och bygga samhällsfastigheter. Utöver detta är du van att röra dig i det politiska landskapet och har erfarenhet av offentlig verksamhet. Du är en skicklig strateg med förmåga att förstå och analysera den operativa verksamheten för att fatta genomtänkta beslut. Du är en van kommunikatör och engagerad ledare, som har lätt att skapa förtroende och kontaktvägar, såväl internt som externt.

Du har dokumenterad erfarenhet av budget-, resultat- och personalansvar samt vana av styrelse- och ledningsarbete. Du har lång erfarenhet av chefskap och är en framgångsrik ledare.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en växande framtidskommun där Huddinge Samhällsfastigheter är en viktig aktör.

Vill du veta mer?
Kontakta Tomas Hansson, 070-546 95 19, tomas.hansson@huddinge.se
Styrelseordförande Huddinge Samhällsfastigheter AB

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på Sök tjänsten senast den 20 februari.

Observera att bolaget omfattas av offentlighetslagstiftningen vilket innebär att din ansökan är en offentlig handling och kan vid förfrågan komma att lämnas ut.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
19 lediga jobb just nu