Vård- och omsorgschef

Svalövs kommun
Ledning, Omsorg, Sjukvård
Sista ansökningsdag:
31 juli (10 dagar kvar)
Placeringsort:
Svalöv
Kontaktperson:
Stefan Larsson
Telefon: 0418 47 50 20
Cecilia Hagström
Telefon: 0418 47 54 25
Publicerad:
25 juni

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor drygt 14 000 invånare.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en spännande utmaning att utveckla och leda framtidens vård och omsorg inom Svalövs kommun. Som vård- och omsorgschef har Du fullt ansvar för arbetsmiljö, verksamheten samt budget och det ingår för närvarande cirka 400 årsarbetare i sektorn.

Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunchefens ledningsgrupp. Vidare deltar Du aktivt i olika nätverk i regionen för funktionen och ansvarar för en kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. Som vård- och omsorgschef lyder Du under vård- och omsorgsnämnden och deltar aktivt i nämndens arbete och vid dess sammanträden.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har en relevant akademisk utbildning och har en god kännedom om det aktuella området. Du har fyra till fem års erfarenhet av att leda andra chefer och har en lång vana av att arbeta inom politiskt styrda organisationer. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har en god förmåga att föredra och förmedla budskap.

Du är resultat- och utvecklingsinriktad och har förmåga att omsätta mål och visioner till praktisk handling. Att handla i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer mot uppsatta mål är en självklarhet för Dig. Som person är Du tydlig och trygg med en inkluderande ledarstil. Som vård- och omsorgschef är Du en god ambassadör för verksamheten, kommunen och medborgarna.

Tjänsten förutsätter att Du innehar B-körkort och befattningen är säkerhetsskyddsklassad, vilket innebär att en godkänd registerkontroll krävs för att kunna erhålla tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och under rekryteringen kan urvalstester komma att användas.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid 
Tillträde: enligt överenskommelse.

Refnr: A795609

Kontaktpersoner
Stefan Larsson Kommunchef, tfn 0418-47 50 20

Cecilia Hagström HR-chef, tfn 0418 47 54 25  from 2018-07-17

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
44 lediga jobb just nu