Utvecklingsledare 2 dagar kvar

Ekerö kommun
Administration, Ekonomi, Juridik, Utvecklare/Strateg
Sista ansökningsdag:
28 april (2 dagar kvar)
Placeringsort:
Ekerö
Kontaktperson:
Lena Burman Johansson
Telefon: 08-124 571 00
Publicerad:
5 april

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Vill du ha en aktiv roll i utvecklingen av välfärdsuppdraget? Vill du vara med i arbetet med att bygga framtidens socialtjänst? Hos oss har du chansen att göra skillnad!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som drivs av utmaningar och som vill finnas med där det händer. Som gillar att arbeta strategiskt men som heller inte tvekar för att hantera mindre komplexa uppdrag om det behövs! I ditt uppdrag som utvecklingsledare vid socialkontoret genomför du utredningar, uppföljningar och utvärderingar. Du driver och deltar i utvecklingsprocesser, omvärldsspanar, utarbetar förslag till verksamhetsplan, genomför upphandlingar och svarar för beredning av förekommande ärenden och remisser.

I uppdraget ingår du i socialchefens stab. Du arbetar tillsammans med kollegor och chefer på socialkontoret men du har också mycket samarbete med andra delar av kommunförvaltningen och med samarbetspartners. Du medverkar vid och föredrar ärenden i kontorets ledningsgrupp och vid Socialnämndens sammanträden.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt uppdrag med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att göra skillnad.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning med statsvetenskaplig inriktning, socionom eller motsvarande. Du har tidigare arbetat med utrednings- och utvecklingsuppdrag i en kommun där erfarenhet från socialtjänst är meriterande. Du är resultatorienterad, noggrann och har en väl utvecklad förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Du har god analytisk och stilistisk förmåga. Du är skicklig på att ta till dig komplex information, dra slutsatser och förklara på ett pedagogiskt vis. Du har ett strategiskt perspektiv.

Som person tar du egna initiativ, tar ansvar för din uppgift och har lätt att anpassa dig till ett periodvis högt arbetstempo. I förhållande till andra har du en positiv attityd, är kommunikativ och har en god förmåga att skapa goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl och är bekväm med att planera, förbereda och leda möten och processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Övrigt
Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
36 lediga jobb just nu