Utredare till socialförvaltningen Salems kommun

Information

Arbetsgivare: Salems kommun
Ort: Rönninge
Kategori: Socialt, Utredning

Sista ansökningsdag:

30 sep
Sök jobbet

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som utredare har stor bredd och omfattar kvalificerat utredningsarbete, strategisk verksamhetsplanering, sakkunnig inom offentlig upphandling och anbudsförfaranden. I tjänsten ingår Lex Sarah-utredningar, kvalitets- och verksamhetsutveckling, omvärldsanalys, svara på remisser och motioner, tillsyner av egen regi och externa utförare och vara väl insatt i upphandling och anbudsförfarande. I tjänsten ingår även arbete med utredning, uppföljning, utvärdering och analys kopplat till den nationella och kommunala styrningen av socialtjänsten.

Du har en viktig roll i allt ifrån upphandling till GDPR. Du planerar på egen hand eller i team för utredningsuppdrag som kan komma från socialchef, ledningsgrupp eller initieras av den politiska nämnden.

I rollen som utredare kommer du att vara direktunderställd socialchefen och har till uppgift att förse förvaltningens olika verksamheter med stöd samt bereda förvaltningsgemensamma ärenden till nämnd och förvaltningens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer
Utbildad jurist eller ekonom, alternativt annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Meriterande är om du har arbetat som upphandlare och lämnat anbud samt erfarenhet av GDPR och klassa. Du är självgående, flexibel och stresstålig och har lätt för att samarbeta med andra.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet där hög kapacitet är viktigt.

Anställningsvillkor
Föräldravikariat ett år, Heltid
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2020-09-30

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Jenny Thorsell
Förvaltningschef
08-532 597 20
jenny.thorsell@salem.se

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Jenny Thorsell
08-532 597 20
Sista ansökningsdag: 30 september 2020
Publicerad: 2 september 2020 kl 15:10
Uppdaterad: 3 september 2020 kl 14:05

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Mattias Scandola

Kanslichef Falu kommun

Jan Aili

Grundskolechef Uppsala kommun

Monica Hennum

Head of product management Pulsen Omsorg

16 lediga jobb just nu