Utbildare i ärendehanteringssystem

Svenska kyrkan - Göteborgs stift
Data/IT, Skola
Sista ansökningsdag:
23 februari (7 dagar kvar)
Placeringsort:
Göteborg
Kontaktperson:
Bengt Hägglund
Telefon: 031-771 30 06
Therese Warberg
Telefon: 031-771 29 54
Publicerad:
30 januari

Göteborgs Stift söker en utbildare med uppdrag att implementera ärendehanteringssystemet Public 360 i våra lokala enheter, församlingar och pastorat.

Som utbildare arbetar du konsultativt med att stödja och utbilda församlingar och pastorat att på bästa sätt introducera och implementera Public 360 för registratorer, handläggare och mötessekreterare. Du planerar, genomför och följer upp utbildningarna självständigt både för större och mindre grupper. Utbildningarna kommer huvudsakligen vara i församlingar/pastorat, så befattningen är förenat med en del resor inom stiftet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom offentlig förvaltning eller motsvarande. Du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet, du har arbetat i liknande processer och har erfarenhet av ärendehantering. Du har en mycket hög pedagogisk och kommunikativ förmåga och arbetar strukturerat och metodiskt. Du är van att arbeta konsultativt med råd och stöd och behärskar administrativa-IT-system. Du är väl förtrogen med det svenska språket i både tal och skrift. 

Meriterande är arbetslivserfarenhet från offentlig verksamhet och utbildningsvana, samt erfarenhet av ärendehanteringssystem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet 
Du är medlem i Svenska kyrkan. B-körkort krävs. 

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe vid lilla Bommen i Göteborg. Befattningen är på heltid och tidsbegränsad två år 2019/2020 med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra enheten som ansvarar för införanden av Public 360 och vara placerad på stiftskansliet i Göteborg. Du kommer också att ingå i ett team på stiftskansliet som hanterar frågor kring ärendehantering.

Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat.

Göteborgs stiftskansli är ett kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud. 

Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid, visstid 6 mån eller mer

Varmt välkommen med din ansökan
via länk här senast den 23 februari 2019

För mer information om tjänsten, kontakta:
Enhetschef Bengt Hägglund 031-771 30 06
Rekryterare Therese Warberg 031-771 29 54
Vision, Helena Ceder 031-771 30 92

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
26 lediga jobb just nu