Teknisk chef

Vaxholms stad
Ledning, Teknik
Sista ansökningsdag:
9 oktober (17 dagar kvar)
Placeringsort:
Vaxholm
Kontaktperson:
Marina Sjölin
Telefon: 070-744 70 60
Priscilla Paulin
Telefon: 070-456 63 65
Publicerad:
12 september

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt som digitalisering och processkartläggning, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer och medarbetare. Läs gärna mer på vaxholm.se

Har du ett genuint intresse för ledarskap och samhällsutveckling? Får du andra att växa genom ditt engagerande och motiverande ledarskap? Då är det dig vi söker till rollen som teknisk chef!

Tekniska enheten är en av sex enheter inom stadsbyggnadsförvaltningen. Enheten består av sju medarbetare av totalt ca 50 personer på hela förvaltningen. Tekniska enhetens uppgift är att förvalta och utveckla stadens allmänna utrymmen och anläggningar. Hit vänder man sig med felanmälan för utomhusanläggningar eller om man vill boka en lokal för ett event. Exempel på andra ärenden som hanteras av enheten är; underhåll av vägar och parker, trafik och parkeringsfrågor, markförvaltning, fritidsfrågor, skötsel av idrottsanläggningar och lokalbokningar.

Som teknisk chef är ditt uppdrag är att leda och utveckla enheten i enlighet med politiska beslut och internt uppsatta mål. Viktiga arbetsuppgifter är att aktivt medverka i den interna och externa planeringen av samhällsutvecklingen och att på ett övergripande plan säkerställa att de dagliga drift- och skötselrutinerna efterlevs. Att ge service till stadens invånare och näringsliv är centralt. Att bidra till och driva på det pågående digitaliseringsarbetet är ett sätt att effektivisera arbetssätten och därmed ge service till stadens invånare på ett smidigt sätt. Med befattningen följer budget- och personalansvar för enhetens medarbetare som du förväntas leda på ett inspirerande och tydligt sätt. I rollen rapporterar du till stadsbyggnadschefen och ingår i en ledningsgrupp som har många idéer kring hur framtidens samhällsutveckling ska se ut.

Vem är du?
Vi söker en utvecklingsinriktad person med erfarenhet från ledande befattning inom det tekniska området. För att lyckas i rollen krävs att du har en adekvat utbildning på högskolenivå eller motsvarande, och för uppdraget relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom kommunal förvaltning.

I din roll som ledare är du trygg, lösningsfokuserad och har en förmåga att samspela med andra. Du är duktig på att delegera, följa upp och skapa tillit i organisationen. Att röra sig mellan operativ och strategisk nivå är en självklarhet för dig och du bidrar till att skapa en god samverkan mellan förvaltningens olika enheter och inom kommunförvaltningen som helhet. Samtidigt som du är drivande har du förmågan att vara kommunikativ och strukturerad.

Välkommen till en trivsam arbetsplats i en vacker skärgårdskommun! Här arbetar engagerade och kompetenta medarbetare som gärna välkomnar just dig som sin nya chef.

Om Stadsbyggnadsförvaltningen
Stadsbyggnadsförvaltningen i Vaxholms stad utvecklar och vårdar natur, kultur och byggd miljö i Vaxholm. Vi ansvarar för allt inom stadsbyggnadsområdet; från att bedriva bibliotek, underhålla gator och bygga nya skolor till att planera för nya bostadsområden och ge bygglov och startbesked till nya byggnader. Även frågor kring trafik, kultur och fritid ryms inom förvaltningen. Vi är en utvecklingsinriktad förvaltning med höga ambitioner för framtiden!

Ansökan
Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev via signerarekrytering.se. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 9 oktober. Tjänsten kan dock komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60 eller Priscilla Paulin, tel. 070-456 63 65.

Om Signera Rekrytering
Signera Rekrytering erbjuder konsulttjänster vid rekrytering av nyckelfunktioner inom politikerstyrda och idéburna organisationer. Vi arbetar inte som andra rekryteringsföretag – vi åtar oss uppdrag helt skräddarsydda efter våra kunders behov. Vi omvärldsbevakar, omprövar och uppdaterar för att alltid kunna möta de förväntningar som varje rekrytering medför. Med både kunden och kandidaten i centrum är vår ambition att vara marknadens mest pålitliga och leveranssäkra samarbetspartner.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
20 lediga jobb just nu