Strategisk utvecklingschef Mora kommun

Information

Arbetsgivare: Mora kommun
Ort: Mora
Kategori: Ledning, Utvecklare/Strateg

Sista ansökningsdag:

29 nov
Sök jobbet

Om Mora kommun
Mora kommun är alla vi som jobbar här. Det är summan av de vi är och allt vi gör. Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok. Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde. Vi är närheten till naturen och den rena luften. De gamla traditionerna och de nystartade företagen. Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt. Var med oss när vi växer som människor och kommun. Idag och imorgon.

Mora kommun söker en strategisk chef till utvecklingsenheten som vill leda, samordna och utveckla kommunens gemensamma och strategiska verksamhet för näringsliv och samhällsplanering med fokus på tillväxt och utveckling, livslångt lärande, livskvalitet för alla och Hållbara Mora. Ett av enhetens viktigare uppdrag är att skapa förutsättningar för ett starkt näringslivsklimat i Mora.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill verka för den långsiktiga och hållbara tillväxten av Moras näringsliv och samhällsplanering inom miljö, infrastruktur och social hållbarhet.

Som utvecklingschef kommer du leda utvecklingsenheten på ett tillitsfullt sätt där kvalitet och helhetsperspektiv är viktigt. Du leder även kommunens samhällsbyggnadsgrupp med ansvar över att samordna de ärenden som ligger till förslag till kommunstyrelsen.

Att främja digitaliseringen för en hållbar utveckling i enlighet med kommunens tillväxt- och utvecklingsmål är självklart för dig. Du företräder Mora kommun vid olika kontakter och nätverk med näringsliv, myndigheter och organisationer och du samordnar kommunens gemensamma omvärldsbevakning inom näringsliv- och samhällsutveckling.

Din profil
Vi söker dig med högskoleexamen och kunskaper inom samhällsvetenskap, samhällsplanering eller annan relevant utbildning. Det är viktigt för oss att du har kunskap och erfarenhet av samhälls- och näringslivsfrågor samt att du har erfarenhet att verka i en politiskt styrd organisation.

En förutsättning för uppdraget är att du har en mycket god förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Ditt naturliga ledarskap utgår från ett strategiskt perspektiv och du visar omdöme genom att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstagande vid uttalanden, agerande och beslut. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation såväl muntligt som skriftligt vilket också innebär att du lyssnar och säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för berörda.

Du arbetar mycket bra med andra människor och din tidigare erfarenhet och personlighet gör dig till en stabil person med god självinsikt. Du har en hög integritet med väl grundade och tydliga värderingar.

För tjänsten bör du ha B-körkort.

Hos oss på Mora Kommun får du chansen att vara med och påverka, driva och utveckla organisationen. Du får även tillgång till ett rikt friluftsliv med möjlighet till en aktiv livsstil i fantastisk natur. Välkommen till oss!

Kontakt
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult, tel 073-351 27 69.

Ansökan
Ansök via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 29 november 2020.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Evelyn Hult
073-351 27 69
Sista ansökningsdag: 29 november 2020
Publicerad: 4 november 2020 kl 15:36
Uppdaterad: 24 november 2020 kl 08:08

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Victor Kilén

Stadsdirektör Nacka kommun

Anna Giotas Sandquist

Direktör social hållbarhet Eskilstuna kommun

Cecilia Winberg

Ordförande Fysioterapeuterna

20 lediga jobb just nu