Stadsnätschef 1 dag kvar

Hässleholms kommun
Data/IT, Infrastruktur, Ledning
Sista ansökningsdag:
21 augusti (1 dag kvar)
Placeringsort:
Hässleholm
Kontaktperson:
Pernilla Rydmark
Telefon: 0451-26 70 00
Publicerad:
19 juli

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.
 
Vill du vara med att leda och utforma kommunens fibernät? Vi söker nu en chef till vår fiberenhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från verksamhetsområdet infrastruktur och gärna även från området stadsnät. Du behöver ha arbetslivserfarenhet av ledarskap i t ex en chefstjänst eller som projektledare. För att lyckas i tjänsten ska du ha arbetat med organisationsutveckling och i någon form av projektverksamhet. Du behöver universitets-/högskoleutbildning inom lämpligt område eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Då en god kommunikationsförmåga är viktigt i tjänsten ska du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Du är också van användare av office-paketet.

Vi tror att du är en engagerad och erfaren ledare som tydligt och positivt förmedlar enhetens mål och visioner till kunder, medarbetare, kommunledning och politiker. Du trivs med att jobba långsiktigt mot tydliga affärsmässiga målsättningar, och vill arbeta med att skapa strukturer och ständiga förbättringar. Du är kreativ och vill inspirera genom att vara en god kommunikatör och lyfta fram digitala utvecklingsmöjligheter. Du antar utmaningen med att utforma kommunens fibernät och dess verksamhet i alla dess delar.

Det här erbjuder vi dig!
Som stadsnätschef kommer du att vara med att leda och utforma fibernätsutbyggnaden i Hässleholms kommun. 

I rollen ingår:
- affärs- och resultatansvar för fiberenheten
- att utveckla fibernät och tjänsteutbud
- byggprojekt och upphandlingar
- enhetens miljö- och arbetsmiljöarbete

I din roll som chef har du personal- och arbetsmiljöansvar för ca åtta medarbetare och du samordnar och planerar arbetet inom enheten.

Tjänsten är med placering i Hässleholm på Mekanikerskolan, Garnisonsvägen 40.

Om oss
Kommunledningskontoret ansvarar för övergripande utvecklingsfrågor och gemensamma funktioner inom ekonomi, personal, kansli, IT, tillväxt och kommunikation. 

Hässleholms kommuns Fibernät är en enhet inom kommunens IT-avdelningen. Enheten ansvarar för utbyggnaden av kommunens fibernät till privata hushåll, företag och kommunens interna kommunikationer. Gruppen består av åtta medarbetare. 

Just nu pågår en utredning, som leds av kommundirektören, kring att se över organisationen för fiberenheten. Tillsättning av stadsnätschef är en del av en ny organisation.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

Intervjuer kommer att påbörjas vecka 36.
 
 Körkort klass B - Bil.
  
Anställningsvillkor
Varaktighet/Arbetstid: Heltid/Tillsvidare    
Lön: Månadslön  
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-08-21
Ange referens: Klk-19-2018 
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Pernilla Rydmark, 0451-26 70 00

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
55 lediga jobb just nu