Socialchef Svalövs kommun

Information

Arbetsgivare: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Kategori: Ledning, Socialt

Sista ansökningsdag:

9 aug
Sök jobbet

Om arbetsplatsen
Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor drygt 14 000 invånare.

Svalövs kommun söker en trygg och kommunikativ socialchef som tillsammans med medarbetarna driver utvecklingen framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett spännande och utmanande ledningsuppdrag.Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra medborgare. Vill du vara med?!

Arbetsuppgifter
Socialchefen har ansvar för individ och familjeomsorg inom social sektor och ansvarar för att leda och driva arbetet med sociala frågor inom hela kommunen (motsvarande förvaltningschefsuppdrag). Sektor social är uppdelad i fyra enhetsområden:

  • Enheten för utredning- och uppföljning
  • Enheten för öppna insatser
  • Enheten för arbete-integration-välfärd.
  • Enheten för socialpsykiatriboende

Enhetscheferna inom respektive område rapporterar direkt till dig.

I ditt uppdrag styr, leder, stöttar och utvecklar du cheferna inom organisationen med fokus på helheten I rollen som socialchef är du ansvarig tjänsteman i socialnämnden och rapporterar direkt till kommunchefen.
Du ingår även i kommunens ledningsgrupp.
Det är socialchefens ansvar att säkerställa att det finns verksamhetskompetens, beställarkompetens, myndighetskompetens, utvecklingskompetens samt kvalitetskompetens inom hela sektorsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom det sociala, samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga området. Även annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig kan vara relevant.

Du har erfarenhet av socialt arbete, ledarskap och politiskt styrd organisation. Du har även erfarenhet från myndighetsutövning inom det sociala området. Du har kunskap kring lagstiftningen inom det sociala området och arbetsmarknadsfrågor.

Din personliga lämplighet är av stor betydelse. Vi ser att Du är en lagspelare och duktig på att bygga relationer. Du är öppen för nya idéer och influenser och Ditt trygga ledarskap är kommunikativt och präglas av att bejaka medarbetarnas driv och initiativkraft. Du har stark integritet och mod att agera när så krävs samtidigt som du tar dig an vardagen med en stor portion glädje och värme!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Ansökan
Referensnummer: A956421-2020
Sista ansökningsdag: 2020-08-09

Kontaktperson
Håkan Thuresson
Rekryteringskonsult
073-776 36 58
hg.thuresson@gmail.com

Facklig företrädare
Facklig representant
0418-47 50 00

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Håkan Thuresson
073-776 36 58
Referensnummer: A956421-2020
Sista ansökningsdag: 9 augusti 2020
Publicerad: 29 maj 2020 kl 09:50
Uppdaterad: 29 maj 2020 kl 09:56

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Anette Kotilainen

Kulturchef Säters kommun

Josefin Enström

Näringslivschef Säters kommun

Catherine Hellgren

Ekonomichef Säters kommun

25 lediga jobb just nu