Servicedirektör Region Kronoberg

Information

Arbetsgivare: Region Kronoberg
Ort: Växjö
Kategori: Administration, Ledning

Sista ansökningsdag:

1 nov
Sök jobbet

Regionservice har drygt 550 medarbetare och omsluter ca 500 miljoner kronor. Verksamheten är fördelat över fem verksamhetsområden; fastigheter, IT, kost-och restauranger, kundservice och logistik samt lokalvård.

Arbetsuppgifter
Som servicedirektör är Du är direkt underställd regiondirektören och ingår i regionens högsta tjänstemannaledning. Där förväntas du bidra i de strategiska och regionövergripande frågorna, med en helhetssyn och med utgångspunkt från Region Kronobergs mål. Ditt uppdrag är att leda och utveckla regionservice utifrån ett strategiskt perspektiv där viktiga delar är att fortsätta utvecklingen av regionservice tjänster, processer och medarbetare. Den största interna kunden är hälso-och sjukvården, och ett av regionservice grunduppdrag är att tillhandahålla effektiva servicetjänster för att underlätta för vården.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har chefs- och ledarskapserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av att leda andra chefer, gärna med erfarenhet från koncernledningsnivå. Du kan ha varit chef för serviceverksamheter, men vi välkomnar även annan relevant bakgrund. Du kan visa goda exempel på framgångsrikt utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap präglas av tydlighet. Som person är du stabil och allmänt klok. Du kan leda och motivera medarbetare via underställda chefer till ett gott resultat. Du är utvecklingsorienterad och drivs av att lyssna, kommunicera och lösa problem på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med andra. Som person är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt.

Du har lämplig akademisk examen/utbildning och erfarenhet av att leda personalintensiva verksamheter inom privat eller offentlig sektor.

Du får en tillsvidareanställning i Region Kronoberg med ett förordnande som Servicedirektör på 4 år. Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 1 november 2020 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14179). För en inledande muntlig kontakt är du välkommen att ringa Mercuri Urvals konsult Per Anders Nilsson, tel. 070-312 44 48.

Om Region Kronoberg
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här kan du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Region Kronoberg ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och områden som handlar om folkhälsa, lärande, kultur, regional utveckling och tillväxt i Kronobergs län. Regionen är en av länets största arbetsgivare med ca 6 300 medarbetare och tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Besök gärna www.regionkronoberg.se

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Per Anders Nilsson
070-312 44 48
Referensnummer: SE-14179
Sista ansökningsdag: 1 november 2020
Publicerad: 14 oktober 2020 kl 10:04
Uppdaterad: 14 oktober 2020 kl 10:14

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Perra Hermansson

Vd Sunne Fastighets AB

Christer Ängehov

Förbundsdirektör Mälardalens brand- och räddningsförbund

Emma Nordwall

Förbundsdirektör Räddningstjänsten Skåne Nordväst

20 lediga jobb just nu