Samhällsbyggnadschef Simrishamns kommun

Information

Arbetsgivare: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Kategori: Ledning, Stadsbyggnad

Sista ansökningsdag:

29 nov
Sök jobbet

Välkommen till Simrishamns kommun! Simrishamn ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Simrishamns kommun har cirka 19 200 invånare och erbjuder närhet till storstadsregioner som Malmö/Köpenhamn, bra kommunikationer samt goda tåg- och bussförbindelser och närhet till både Malmö Airport och Kristianstad Österlen Airport.

Vi söker nu vår nya Samhällsbyggnadschef och erbjuder ett spännande arbete i en organisation som befinner sig i utveckling och vill gärna att du är med på den resan.

Arbetsuppgifter
Utifrån ett helhetsperspektiv och koncerntänkande ska du tillsammans med medarbetarna på samhällsbyggnadsförvaltningen arbeta för att nuvarande och blivande simrishamnsbor upplever bästa tänkbara service och bemötande inom samhällsbyggnadsområdet. Du ansvarar för de strategiska planerings- och utvecklingsfrågorna inom förvaltningen och tillsammans med oss får du vara med och arbeta med den fortsatta utvecklingen av vår nya organisation.

Organisationen, som träder i kraft 2021, består av planering, service, bygglov, strategi och utveckling samt administration och har cirka 140 medarbetare. Samhällsbyggnadschefen ingår i kommunens koncernledningsgrupp och rapporterar till Kommundirektören.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning, förståelse för den politiska processen och erfarenhet av att arbeta som ledare. Har du dessutom erfarenhet av samhällsbyggnadsområdet samt att leda genom andra är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av helhetssyn och strategiskt tänkande, du skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat. Att vara en god förebild, lyhörd och kommunikativ är också egenskaper som vi värdesätter. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och förmåga att skapa en gemensam målbild och riktning för verksamheten.

Känner du igen dig? Då är det här jobbet för dig!

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kommer att genomföras på slutkandidaten i enlighet med säkerhetsskyddslagen. För att kunna anställas i befattningen måste man efter genomförd säkerhetsprövning bedömas vara lämplig.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Simrishamns Kommun med Experis. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Hallberg, 040-660 63 14, Magnus.Hallberg@se.experis.com.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 29 november 2020.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 29 november 2020
Jobb ID: 548057

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Publicerad: 5 november 2020 kl 09:19
Uppdaterad: 5 november 2020 kl 09:23

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Victor Kilén

Stadsdirektör Nacka kommun

Anna Giotas Sandquist

Direktör social hållbarhet Eskilstuna kommun

Cecilia Winberg

Ordförande Fysioterapeuterna

20 lediga jobb just nu