Rektor Finnvedens gymnasium

Värnamo kommun
Ledning, Skola
Sista ansökningsdag:
5 augusti (15 dagar kvar)
Placeringsort:
Värnamo
Kontaktperson:
Magnus Flink
Telefon: 0370-37 73 38
Publicerad:
10 juli

Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Vi söker en rektor som tillsammans med personal vill utveckla Finnvedens gymnasium till regionens bästa gymnasium. Gymnasiet har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, alltid bättre”, ”engagerade ledare”, ”alla är viktiga” och "vi finns till för andra!'

Arbetsuppgifter
I uppdraget ansvarar du för sektorns elever, personal och resultat avseende systematiskt kvalitetsarbete, måluppfyllelse, utveckling och ekonomi. Du är en av sex rektorer i ledningsgruppen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Entreprenörssektorn är en av fem rektorsområden som ingår i Finnvedens gymnasium. I sektorn ingår för närvarande Bygg & Anläggning-, Ekonomi-, Handel & Administrations- och Restaurang & Livsmedelsprogrammet. På gymnasiet studerar 1200 elever fördelade på 15 program och på skolan finns det ca 150 medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har pedagogisk utbildning, god kunskap om regelverk, strukturer och arbetssätt inom gymnasieskolan samt erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. För att lyckas i arbetet som rektor behöver du vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat. Vidare är du lyhörd, god kommunikatör och är en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då detta är en tjänst som kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100%
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
Tillträdesdag: 2018-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Verksamhetschef Magnus Flink tfn 0370-37 73 38 magnus.l.flink@edu.varnamo.se. Verksamhetschefen har semester men nås på mail som läses en gång/vecka under juli månad.

Facklig företrädare: Skolledarna Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 vxl,

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund Hans Olofsson tfn 073-844 08 70

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Preliminära intervjutider är 13-17 augusti mellan kl. 13.00-17.00

BUF:2018:218

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
44 lediga jobb just nu