Projektledare Malung-Sälens kommun

Information

Arbetsgivare: Malung-Sälens kommun
Ort: Malung
Kategori: Ledning, Miljö

Sista ansökningsdag:

19 dec
Sök jobbet

Om arbetsplatsen
Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats öppnar i vinter. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Malung-Sälens kommun som projektägare söker nu en projektledare till projektet ”SITE 3 - Hållbar internationell världsdestination”. Övriga projektintressenter är bl.a. Älvdalen, Trysil och Engerdals kommuner med respektive destinationsbolag.

Projektet kommer att sträcka sig from nu och fram till 2022-06-30

Arbetsuppgifter
Om projektet:
I SITE-regionen finns norra Europas största turistdestinationer. Besöksnäringen är en betydande basnäring i SITE-regionens kommuner, Malung-Sälen, Älvdalen, Trysil och Engerdal. Fjällregionen har en attraktiv livsmiljö med ett rikt friluftsliv och många arbetstillfällen.

Några målbilder för projektet är att skapa uthållighet i kommunernas samverkan, smart specialisering och nya innovativa processer som utvecklar gränskommunerna och att minska praktiska och mentala gränshinder.

Projektets fokusområden är:
• Hållbarhet
• Internationalisering
• Kompetensutveckling

Tjänsten är direkt underställd kommunchefen i Malung-Sälens kommun. Projektets styrgrupp består av kommunalråden i de fyra kommunerna samt destinationscheferna i Destination Sälenfjällen, Destinationsutvecklingsbolaget Idre AB, Destination Trysil samt Destination Femund Engerdal

Projektledaren kommer att samordna, leda och fördela arbetet i projektet. Projektledaren kommer också att ha personalansvar för en hållbarhetskoordinator/projektadministratör

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kunskap om besöksnäringen och insikt i den offentliga sektorn, gärna både i Sverige och Norge. Vi efterfrågar erfarenhet och/eller utbildning inom något eller några av fokusområdena näringsliv, internationalisering, kompetensförsörjning eller hållbarhet. Det är också meriterande med erfarenhet av projektledning och arbete i ledande befattning.

Dina drivkrafter och personliga egenskaper är av stort intresse hos oss. För att lyckas i rollen kommer det att krävas att du genom relationsskapande och samarbete kan övertyga andra. Du har en personlig mognad och du trivs med att på ett strukturerat sätt arbeta självständigt i en kreativ miljö.

Anställningens omfattning
Tidsbegränsad till: 2022-06-30
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre.
Antal tjänster: 1

Ansökan
Referensnummer: A916859
Sista ansökningsdag: 2019-12-19

Kontaktperson
Christina Holback
Kommunchef
0280-181 32
christina.holback@malungs-salen.se

Fackliga företrädare
Sonja Svensson
Ordförande Vision, Malung-Sälen
0280-182 88
visionmalung-salen@fv.vision.se

Frida Wärman Rainer
Ordförande för Akademikerna SSR Malung-Sälen
0280-183 15
frida.warman-rainer@malung-salen.se

Övrigt
Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Publicerad: 28 november 2019 kl 10:15
Uppdaterad: 28 november 2019 kl 13:29

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Tobias Bengtsson

Kultur- och fritidschef Lidköpings kommun

Kerstin Alnebratt

Chef kulturutvecklingsförvaltningen VGR

Ian Cortés

Stadsarkitekt Skara kommun

15 lediga jobb just nu