Ombudsman Östergötlands län

Moderaterna
Kommunikation
Sista ansökningsdag:
25 april (5 dagar kvar)
Placeringsort:
Linköping
Kontaktperson:
Lars Ahlm
Telefon: 070-839 22 07
Eva Balksjö
Telefon: 073-682 80 31
Publicerad:
26 mars


Vår tidigare ombudsman har fått ett nytt ledande jobb inom Moderaterna.

Vi söker nu dig som vill arbeta för att Moderaterna fortsätter att vara ett attraktivt parti för väljarna i Östergötlands län.

Vem är du?
Du har politisk erfarenhet och har verkat i samordnande/ledande roller samt är van att skapa förtroende internt och externt. Du har hög arbetskapacitet, är en god organisatör och har erfarenhet av politiska kampanjer samt har förståelse för hur man bedriver politiskt kommunikations- och opinionsbildningsarbete i olika kanaler. Kanske har du även erfarenhet av mediakontakter. Du är van att ta ansvar för ditt uppdrag och gillar att växla mellan strategiskt och operativt arbete samt att planera dina åtaganden utifrån oregelbundna arbetstider. 

Rollen
Rollen utgör en viktig brygga mellan regional och nationell nivå. Du arbetar med att utveckla organisation och politisk verksamhet i nära samspel med - och på uppdrag av - förbundsstyrelsen. Du stödjer de moderata föreningarna., fullmäktigegrupperna och enskilda företrädare i Östergötlands län - i arbetet med att utveckla den lokala politiken liksom kommunikationen med medlemmar och invånare/potentiella väljare. 

Du ansvarar för ekonomisk förvaltning, budgetuppföljning och årsredovisning. Vidare säkerställer du en god intern kontroll samt ansvarar för administration vid förbundskansliet med tillhörande beredning av ärenden och möten till styrelsemöten. I tjänsten ingår att medverka i möten, utbildningar och föreningsaktiviteter som sker på kvällstid och helger. 

Tjänsten är en nyckelroll som spindeln i nätet mellan partiföreningar, ledande befattningshavare för moderaterna i kommuner, landsting och riksdag och det ställer höga krav på personlig integritet, god känsla för service samt förmåga att ge kloka och goda råd i stort som smått. 

Ansökan och om anställningen
Tjänsten kräver att du har körkort och är/blir medlem i moderaterna. Tjänsten är på heltid med placering vid Moderaternas länsförbundskansli i Linköping. Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas. Tillträdesdag efter överenskommelse. 

Frågor om tjänsten besvaras av förbundsordförande Lars Ahlm, telefon 070-839 22 07, och HR-chef, Eva Balksjö, 073-682 80 31.

Fackliga företrädare är Ole-Jörgen Persson, Akademikerföreningen, telefon 073-682 93 33 och Eric Viduss, Unionen, telefon 073-915 67 46.

Ansökan (CV och personligt brev) görs till: eva.balksjo@moderaterna.se, som senast den 25 april. 

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
16 lediga jobb just nu