Kommundirektör

Eskilstuna kommun
Ledning
Sista ansökningsdag:
3 juni (12 dagar kvar)
Placeringsort:
Eskilstuna
Kontaktperson:
Conny Besterman
Telefon: 070-618 11 62
Publicerad:
16 maj

Om arbetsplatsen
Eskilstuna är en snabbväxande och miljösmart industristad som har musik och idrott i sitt DNA. Som en av Sveriges främsta kommuner inom hållbarhet leder vi vägen genom långsiktiga och nydanande satsningar inom miljö och jämställdhet. 

Vi är 9 000 medarbetare i över 400 yrken som varje dag går till jobbet för att utveckla ett hållbart Eskilstuna och underlätta vardagen för invånarna.

Vår nuvarande kommundirektör kommer att gå i pension och vi söker nu dig som vill vara med att ta Eskilstunas utveckling vidare.

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och leda vägen i en av Sveriges mest snabbväxande kommuner?

Vi söker dig som lockas av utmaningen att som kommunens högsta tjänsteman leda utvecklingen vidare. Vi går före genom modiga och nydanande satsningar inom miljö, jämställdhet och social hållbarhet. Vi driver förändring tillsammans med Eskilstunas invånare, näringsliv, föreningsliv och akademi. Vår tillväxt ger fantastiska möjligheter samtidigt som det medför utmaningar för den kommunala organisationen. 

Ditt uppdrag är tydligt utvecklingsinriktat och handlar lika mycket om att utveckla Eskilstuna som plats och aktör i regionen som att utveckla den kommunala organisationen och våra välfärdstjänster. Därför är din förmåga att samverka med olika aktörer lika viktig som att långsiktigt leda och samla organisationen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kommunikativ och resultatinriktad och som har gedigen erfarenhet av strategiskt ledarskap från större och politiskt styrda organisationer. Du har hög analytisk och strategisk förmåga och står för ett ledarskap som bygger på gott föredöme, stark förmåga att skapa engagemang och delaktighet och få en hel koncern att samarbeta.

Som kommundirektör leder du kommunkoncernens arbete och har det yttersta chefsansvaret för kommunledningskontoret och förvaltningschefer.

Ansökan
Referensnummer: A784027

Övrigt
För ytterligare information om tjänsten ta kontakt med vår konsult Conny Besterman på AS&B Executive, tfn 070-618 11 62

Läs gärna mer om kommunen och om uppdraget på www.eskilstuna.se samt:Sista ansökningsdag 2018-06-03.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Läs mer
http://www.asb-executive.se

Kontaktperson
Conny Besterman, AS&B Executive
Konsult 070-618 11 62

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
33 lediga jobb just nu