Kanslichef

Tjänstetandläkarföreningen
Administration, Ledning, Sjukvård
Sista ansökningsdag:
12 juli (26 dagar kvar)
Placeringsort:
Stockholm
Kontaktperson:
Chaim Zlotnik
Telefon: 073-673 66 82
Publicerad:
13 juni

Vill du ta över uppdraget som Tjänstetandläkarnas kanslichef när vår nuvarande kanslichef går i pension? Är du lite av en generalist som gillar att ta i stora och små frågor inom många olika områden. Då kan du vara den som ska bli vår nya kanslichef.

Om arbetet
Som kanslichef för Tjänstetandläkarföreningen har du ett helhetsansvar för att föreningens verksamhet bedrivs på ett kompetent och rationellt sätt. Kansliets uppgifter spänner över många områden där den fackliga verksamheten är central men även innehåller informations- och utredningsverksamhet samt ekonomi och medlemsadministration. Kanslichefen är ansvarig för verksamheten men också en kugge inom alla områden i det dagliga arbetet. Det förhållandevis lilla kansliet på fem personer kräver att alla medverkar i de uppgifter som finns.

I uppdraget ingår att hålla en god dialog och vara tillgänglig inom och utom den egna organisationen. Att följa andra liknande organisationer och ingå i olika nätverk är väsentligt för att kunna utveckla den egna verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och kunskap
Högskoleutbildning där samhällsvetenskapligt, ekonomiskt eller juridiskt innehåll utgör ett väsentligt inslag är en lämplig bakgrund. Mångsidighet är dock ett nyckelord där nyfikenhet och intresse för föreningens hela verksamhet är av särskild vikt. Förmåga att uttrycka sig väl i såväl i tal och skrift som i andra mediala former ska vara god.
Erfarenhet från att verka i en idéburen organisation och känsla för hur föreningsarbete fungerar är viktiga egenskaper. Ditt samhällsengagemang är genuint och du har kunskap om strukturer som tandvård och annan vård bygger på.

Kompetens
Du är en empatisk ledare med hög social kompetens och skapar förtroende och relationer såväl internt som externt på professionella grunder.
Som chef är du stabil, trygg och närvarande. Du engagerar och ger den struktur som behövs för att dina medarbetare självständigt, och med tillit, medverkar i och utför kansliets uppgifter. Samtidigt har du ett realistiskt förhållningssätt till din egen och andras förmåga, då organisationen är liten och många uppgifter ska utföras av en och samma person. Laget går före jaget och din prestigelöshet är därför en av dina stora styrkor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten
För frågor kring tjänsten, kontakta föreningens ordförande, Chaim Zlotnik, 073-673 66 82

Skicka din ansökan till kansliet@tjanstetandlakarna.se senast 2019-07-12. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om Tjänstetandläkarna
Tjänstetandläkarna är de anställda tandläkarnas fackliga organisation. De ca 4 200 medlemmarna finns på alla arbetsmarknadssektorer, men den absolut största delen finns inom regionernas folktandvård. Tjänstetandläkarna är en del av Sveriges Tandläkarförbund och därigenom också en del av Saco. Kansliet ligger i Gamla stan, Stockholm. Mer om oss finns på tjanstetandlakarna.se

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
11 lediga jobb just nu