Kanslichef 1 dag kvar

Simrishamns kommun
Administration, Ledning
Sista ansökningsdag:
19 november (1 dag kvar)
Placeringsort:
Simrishamn
Kontaktperson:
Magnus Hallberg
Telefon: 070-377 46 18
Publicerad:
23 oktober

Vi söker en kanslichef med kommunjuridisk bakgrund till vår vackra kommun. Simrishamn ligger i hjärtat av Österlen och är känd för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Arbetsuppgifter
Arbetet som kanslichef i Simrishamns kommun innebär ett stimulerande uppdrag med kontakter med kommunens förvaltningar och ledande politiker. Som kanslichef har du ansvar för kanslienhetens personal, ekonomi och verksamhet.

Kanslienheten består av 18 medarbetare som bland annat arbetar med ärendeberedning, juridisk rådgivning, kontakt Simrishamn, kommunal författningssamling och arkiv.

Med din kommunjuridiska bakgrund bistår du även samtliga förvaltningar med kunskaper inom framförallt kommunallagen och förvaltningslagen.

Du ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Kommundirektören.

Bakgrund
Vi söker en ledare som är tydlig och lyhörd samt har helhetssyn och förmåga att inspirera och samverka både inom och utanför organisationen.

För att trivas i rollen ska du ha lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt samt ha ett intresse för digitalisering och förändringsprocesser. Du är också väl förtrogen med arbete inom en politiskt styrd organisation och har erfarenhet av arbetsområdet.

Vi söker dig som är juristutbildad med goda kunskaper inom kommunal- och förvaltningslag. Du är också väl förtrogen med arbete i politiskt styrd organisation samt har flerårig erfarenhet av arbete inom ansvarsområdet.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Simrishamns Kommun med Experis. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Hallberg, tel: 040-660 63 14.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 19 november
Jobb ID: 51098

Kontaktinformation
Magnus Hallberg
Telefon: 070-377 46 18
E-post: Magnus.Hallberg@se.experis.com

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
26 lediga jobb just nu