HR-chef

Danderyds kommun
Ledning, Personal/HR
Sista ansökningsdag:
27 maj (5 dagar kvar)
Placeringsort:
Danderyd
Kontaktperson:
Madelen Andrén
Telefon: 073-559 12 25 
Publicerad:
16 maj

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa? 

Vår HR-avdelning söker efter dig som är Sveriges bästa HR-chef för att leda oss på resan mot att bli Sveriges bästa kommun. Vi är 13 engagerade medarbetare inom HR och lön med en stark gemenskap. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare.

Arbetsuppgifter
Den nya HR-Chefen ska i samarbete med organisationen skapa förutsättningar för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla chefer och medarbetare i Danderyds kommun. Det finns en tydlig vision om att Danderyds kommun ska bli en attraktiv arbetsgivare som satsar på sin personal och möjliggör utveckling för både medarbetare och chefer. Du ska även i samarbete med kommundirektör och avdelningschefer inom kommunledningskontoret utveckla kommunledningskontorets verksamhetsstödjande funktioner samt kontorets egna interna processer. 

Den nya HR-Chefen kommer bland mycket annat få möjlighet att:
  • Vara med och förändra och därmed göra skillnad
  • Ta fram och säkerställa processer inom HR-området som stödjer och underlättar för chefer i deras uppdrag
  • Utveckla stödet till förvaltningarna
  • Leda en kompetent grupp medarbetare 
  • Verkställa stora och positiva förändringar på vad HR-enheten kan bidra med 
  • Utveckla stödet till förvaltningarna
  • Ansvara för att utveckla och genomföra Danderyd kommuns chefs- och ledarutvecklingsprogram
  • Utveckla former för medarbetarskapet i Danderyds kommun

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning inom lämpligt område samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du är en engagerad och trygg ledare med god självinsikt som brinner för ledarskap och göra skillnad. Du är van att skapa ordning och struktur på en strategisknivå och möjliggör för dina medarbetare att utvecklas och uppnå individens och gruppens mål för att komma framåt i arbetet. Det är ett krav att du har erfarenhet från politiskt styrd organisation, gärna från kommun. 

I denna rekryteringsprocess sammarbetar vi med Advice Executive Search och hänvisar därför eventuella frågor till Madelen Andrén på 073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com.

Då urval sker löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 27:e maj. Ansökan sker via https://www.advice-es.com/uppdrag/hr-chef-2/

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan
Senaste ansökningsdag: 2018-05-27
Arbetsgivarens referensnummer: A776699

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. 

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Madelen Andrén, Konsult Advice Executive Search 
Tel: 073-559 12 25 
E-post: madelen.andren@advice-es.com

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
33 lediga jobb just nu