Hållbarhetskoordinator / Projektadministratör Malung-Sälens kommun

Information

Arbetsgivare: Malung-Sälens kommun
Ort: Malung
Kategori: Administration, Miljö

Sista ansökningsdag:

19 dec
Sök jobbet

Om arbetsplatsen
Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats öppnar i vinter. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Malung-Sälens kommun som projektägare söker nu en projektledare till projektet SITE 3 - Hållbar internationell världsdestination. Övriga projektintressenter är bl.a. Älvdalen, Trysil och Engerdals kommuner med respektive destinationsbolag.

Projektet kommer att sträcka sig from nu och fram till 2022-06-30

Arbetsuppgifter
Om projektet:
I SITE-regionen finns norra Europas största turistdestinationer. Besöksnäringen är en betydande basnäring i SITE-regionens kommuner; Malung-Sälen, Älvdalen, Trysil och Engerdal. Fjällregionen har en attraktiv livsmiljö med ett rikt friluftsliv och många arbetstillfällen.

Några målbilder för projektet är att skapa uthållighet i kommunernas samverkan, smart specialisering och nya innovativa processer som utvecklar gränskommunerna och att minska praktiska och mentala gränshinder.

Projektets fokusområden är:
• Hållbarhet
• Internationalisering
• Kompetensutveckling

Du kommer att rapportera till projektledaren för projektet SITE 3 Hållbar internationell världsdestination. Projektets styrgrupp består av kommunalråden i de fyra kommunerna samt destinationscheferna i Destination Sälenfjällen, Destinationsutvecklingsbolaget Idre AB, Destination Trysil samt Destination Femund Engerdal

I tjänsten hållbarhetskoordinator/ projektadministratör kommer det att ingå att leda hållbarhetsarbetet och operativa insatser inom projektet samt att ha ansvar för den löpande projektadministrationen för hela projektet.

Hållbar destinationsutveckling ska ske med ett särskilt fokus på infrastruktur-, avfalls- och återvinningsfrågor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området hållbarhet samt har någon typ av vidareutbildning inom miljö, samhällsbyggnad eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du besitter en god administrativ förmåga och det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Dina drivkrafter och personliga egenskaper är av stort intresse hos oss. För att lyckas i rollen kommer det att krävas att du kan jobba självständigt och är serviceinriktad och relationsskapande. Du har en personlig mognad och du trivs med att på ett strukturerat sätt arbeta med kvalitet.

Anställningens omfattning
Tidsbegränsad till: 2022-06-30
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Omfattning: 85 %
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre. Visstidsanställning tom 30 juni 2022
Antal tjänster: 1

Ansökan
Referensnummer: A916864
Sista ansökningsdag: 2019-12-19

Kontaktperson
Christina Holback
Kommunchef
0280-181 32
christina.holback@malungs-salen.se

Fackliga företrädare
Sonja Svensson
Ordförande Vision, Malung-Sälen
0280-182 88
visionmalung-salen@fv.vision.se

Frida Wärman Rainer
Ordförande för Akademikerna SSR Malung-Sälen
0280-183 15
frida.warman-rainer@malung-salen.se

Övrigt
Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Publicerad: 28 november 2019 kl 10:02
Uppdaterad: 28 november 2019 kl 13:29

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Tobias Bengtsson

Kultur- och fritidschef Lidköpings kommun

Kerstin Alnebratt

Chef kulturutvecklingsförvaltningen VGR

Ian Cortés

Stadsarkitekt Skara kommun

15 lediga jobb just nu