Förvaltningschef till Arbetslivsförvaltningen Härnösands kommun

Information

Arbetsgivare: Härnösands kommun
Ort: Härnösand
Kategori: Ledning, Personal/HR

Sista ansökningsdag:

26 jan
Sök jobbet

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.

Vill du få saker gjorda? Är du initiativrik och ifrågasätter status quo?

Då vill vi att du fortsätter läsa...
Du är den som brinner för att göra skillnad för Härnösands invånare och när du får vara med och påverka mår du som bäst. Du är omvärldsbevakande och har förmåga att visualisera och konkretisera vägen till uppsatta mål. Som person har du därför ett stort engagemang för ditt arbete och uppträder inspirerande och bjuder in andra till dialog!

Vi söker dig som vill leda och samordna arbetet med att fullfölja kommunens uppgifter inom det offentliga skolväsendet för vuxna inklusive yrkeshögskola, inom arbetsmarknad och integrationsområdet!

Som förvaltningschef på Arbetslivsförvaltningen förväntas du leda och samordna förvaltningens arbete. I nära dialog ger du råd och stöd samt goda beslutsunderlag till politiken för att därefter omsätta de politiska besluten i verksamheten. Du utgör en aktiv del av kommunens ledningsgrupp och dess helhetsuppdrag och samverkar med andra, externt såväl som internt.

Du har mod att driva verksamheten framåt, ansvarar för att uppdraget klaras inom tilldelad ekonomisk ram och har personal- och arbetsmiljöansvaret inom den egna förvaltningen. För uppdraget krävs god kommunikativ förmåga där du skapar kontakter, bygger tillit och underhåller relationer.

Ditt fokus ligger på att åstadkomma största möjliga nytta utifrån att vi har stolta Härnösandsbor och medarbetare och vi jobbar för social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet.

Vi tror att du som söker har en högskole-/universitetsexamen som arbetsgivaren finner lämplig för rollen. Du har vana av att leda chefer, har strategisk höjd och har drivit omställningsarbete med dokumenterat goda resultat.

Är du villig att anta utmaningen?
Vad roligt - då är du varmt välkommen att söka till oss!

Urval sker fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Lars Liljedahl
Kommundirektör
lars.liledahl@harnosand.se

Jennie Ölmerud
Ansvarig HR
jennie.olmerud@harnosand.se

Facklig kontakt
Fackliga representanter nås via kommunens växel: 0611-34 80 00.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Publicerad: 16 december 2019 kl 14:01
Uppdaterad: 16 december 2019 kl 14:06

Ny på jobbet Visa alla

Eva Klang Vänerklint

Vård- och omsorgschef Mölndals stad

Johan Fröberg

Projektutvecklingschef samhällsfastigheter Skandia Fastigheter

Stefan Branth

Klinikchef Kilafors Herrgård Rehabilitering

15 lediga jobb just nu