Förvaltningschef

Karlskoga kommun
Ledning, Socialt
Sista ansökningsdag:
28 februari (8 dagar kvar)
Placeringsort:
Karlskoga
Kontaktperson:
Gabrielle Peteri
Telefon: 073-343 41 41
Publicerad:
9 februari

Beskrivning
Karlskoga kommun söker dig som är en erfaren ledare och har erfarenhet av att leda andra chefer. Du har förmåga att hålla samman helheten, månar om dina medarbetare och har förmågan att fatta beslut. 
Som förvaltningschef på socialförvaltningen är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för att verksamheten genomförs med hög kvalitet inom ramen för det ekonomiska utrymmet

Du värnar om din del av kommunens verksamhet men har en strategisk förmåga och bidrar till helheten i Karlskoga kommun.

Förvaltningen är Karlskogas största med ca 1 100 medarbetare som du leder med hjälp av tre områdeschefer och en kanslichef. I verksamheten ingår området vård och omsorg samt individ, familj och funktionsnedsättning. Verksamheten har ett tydligt mandat från politiken att arbeta förebyggande (med barn och unga). I verksamheten ingår också kommunens arbetsmarknadsenhet.

Uppdragsgivare: Karlskoga kommun 

Arbetsbeskrivning
Du behöver vara en ledare som har en fallenhet för att få dina medarbetare att känna engagemang, glädje och delaktighet. Du har en förmåga att bygga stolthet och samhörighet i den mångfasetterade verksamheten som du ansvarar för. En utmaning i rollen är att ha förmågan att leda en organisation som driver ett kontinuerligt utvecklingsarbete och att kunna vara en tydlig och framåtsyftande ledare.

Vi vill att du motiveras av att profilera och synliggöra verksamheten både internt och i regionen samt att du känner dig trygg med att exponeras internt/externa och i media.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskole-/universitetsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har flera års chefs- och ledarerfarenhet, gärna från något av förvaltningens områden. Vi vill att du har erfarenhet av att leda andra chefer och att du inspireras av att leda genom andra. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har en god analytisk förmåga och är trygg i din tjänsteroll.

Självklart har du goda kunskaper inom socialtjänstens olika lagstiftningar och arbetsrättsliga lagar. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver ha B körkort.

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Läs mer på www.karlskoga.se 

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! 

Sista dag för intresseanmälan: 28 februari 2018

Inledande samtal med kandidater efter telefonavstämning kommer att äga rum den 13-15 mars i Örebro

För information: Vänligen kontakta rekryteringsspecialist Gabrielle Peteri 0733 434141, gabrielle.peteri@randstad.se 

Detaljer
Omfattning: heltid
Referensnummer: 201119589
Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Kontakt
Gabrielle Peteri
073-343 41 41
gabrielle.peteri@randstad.se

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
21 lediga jobb just nu