Förvaltnings-/nämndsekreterare till socialförvaltningen

Salems kommun
Administration, Socialt
Sista ansökningsdag:
27 februari (11 dagar kvar)
Placeringsort:
Rönninge
Kontaktperson:
Publicerad:
7 februari

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. 

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Till socialförvaltningen söker vi nu en förvaltnings-/nämndsekreterare.

Arbetsbeskrivning
Som nämndsekreterare ansvarar du för sekreterarskapet i socialnämnden och dess utskott med bland annat ärendeberedning. Uppdraget omfattar även alkoholhandläggning 30 % samt konsumentvägledning 10%. Du arbetar tillsammans med förvaltningschefen och socialnämnden i frågor som rör nämndarbetet. Som förvaltnings-/nämndsekreterare har du en central roll på förvaltningen och fungerar som spindeln i nätet med många kontakter med politiker, tjänstemän och kommuninvånare. I uppdraget ingår hantering av sammanträdeshandlingar, protokollföring och andra administrativa uppgifter kopplat till utskottet.

Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning.

Till tjänsten som förvaltnings-/nämndsekreterare söker vi dig som är strukturerad, lojal, kvalitetsmedveten och har ett serviceinriktat förhållningssätt. I din roll behöver du både vara självgående och ha god samarbetsförmåga och vara flexibel och lyhörd. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Föräldravikariat ett år med möjlighet till förlängning.
Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-27

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Jenny Thorsell
Socialchef
jenny.thorsell@salem.se

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
26 lediga jobb just nu