Förbundsdirektör 1 dag kvar

Kommunförbundet Västernorrland
Ledning
Sista ansökningsdag:
17 februari (1 dag kvar)
Placeringsort:
Härnösand
Kontaktperson:
Inger Bydén
Telefon: 070-270 21 48
Publicerad:
5 februari

Beskrivning
Vi söker nu en förbundsdirektör som vill vara med och utveckla Kommunförbundets förmåga att stötta kommunerna i sitt utvecklingsarbete.

Arbetsbeskrivning
Kommunförbundet Västernorrland erbjuder en spännande roll som innebär många kontaktytor, möjlighet att påverka och göra skillnad ur ett samhällsperspektiv - samtidigt som du själv utvecklas. Som förbundsdirektör arbetar du i nära dialog med kommunchefer och är föredragande till Kommunförbundets styrelse. 
Tillsammans med kommunerna arbetar Kommunförbundet med verksamhets- och kunskapsutveckling. I din roll kommer du verka i en region där utmaningarna är många – och hos våra kommuner finns stor vilja till utveckling och nytänkande, på en arbetsplats där idéer och kreativitet uppmuntras. Tillsammans med ett positivt och drivet team kommer du arbeta i trevliga lokaler i Härnösand med närhet till både buss och tåg.

Bakgrund och kvalifikationer
Som person är du öppen, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du ska vara en samlande kraft och en kreativ dörröppnare med förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål. Vi värdesätter din förmåga att ta initiativ och din fallenhet för att kommunicera. Du har en lämplig utbildning samt minst tre års erfarenhet av chefsbefattning inom offentlig verksamhet, liksom en positiv inställning till nya utmaningar.

Kommunförbundet Västernorrland är en fristående intresseorganisation som ägs av Västernorrlands sju kommuner; Kramfors, Härnösand, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Ånge och Örnsköldsvik. Vårt uppdrag är att stödja kommunernas samverkan kommunövergripande, inom socialtjänstens samverkans- och stödstruktur, kultur & fritid, utbildning & arbetsliv samt digitalisering. Kommunförbundet Västernorrland är dessutom regional huvudman för exempelvis Energikontoret, Vård- och omsorgscollage. Vi arbetar målmedvetet tillsammans med länets kommuner och regionala aktörer med att utveckla välfärden.

I och med ny mandatperiod väljs styrelsen och därmed ordförande av Förbundsmötet 4 april 2019.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sysselsättningsgrad 100 procent av heltid.

Sista dag för intresseanmälan: 2019-02-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald. Välkommen med din intresseanmälan!

För information
Rekryteringsspecialist Inger Bydén, 070-270 21 48 inger.byden@randstad.se

Nuvarande styrelsepresidiet svarar gärna på frågor
Första vice ordförande Anders Gäfvert, 073-274 30 18, anders.gafvert@harnosand.se
Andra vice ordförande Ewa Lindstrand, 070-307 30 10, ewa.lindstrand@telia.com

För fackliga frågor, kontakta Camilla Carpholt, Ledarna, 0730-38 77 63, camilla.carpholt@kfvn.se

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
26 lediga jobb just nu