Digitaliserings- och IT-chef Svalövs kommun

Information

Arbetsgivare: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Kategori: Data/IT, Ledning

Sista ansökningsdag:

22 mar
Sök jobbet

Om arbetsplatsen
Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Svalövs kommun söker en kommunikativ och inspirerande digitaliserings- och IT-chef som tillsammans med alla medarbetarna driver kommunens digitaliseringsresa framåt. Det som gör rollen unik är att du får möjlighet att vara med från starten av vår transformering från mer till bättre. Till din hjälp har du en dedikerad digitaliserings och IT-enhet som vill jobba verksamhetsnära.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som digitaliserings- och IT-chef har du ett övergripande ansvar för enhetens verksamhet. Det innebär att du leder, planerar, utvecklar och följer upp arbetet. Du tar beslut utifrån de mål och inom den budget som finns fastställd för enheten. Rollen kommer att kräva både ett internt och externt fokus där synlighet och dialog kommer att vara viktigt. Du rapporterar direkt till kommunchefen och ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp.

Resor och arbete på obekväm arbetstid ingår i tjänsten.
Godkänd registerkontroll är en förutsättning för tjänsten.
B-körkort är meriterande.

Kvalifikationer
Du har adekvat akademisk examen eller annan utbildning som bedöms likvärdigt. Du har god förmåga att leda i förändring och förmåga att leverera och hålla tidsplaner. Du har en kommunikativ förmåga med stort kundfokus. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Ansökan
Referensnummer: A1006194-2021
Sista ansökningsdag: 2021-03-22

Kontaktperson
Håkan Thuresson
Rekryterare
073-776 36 58

Facklig företrädare
Facklig representant nås på telefon 0418-47 50 00.

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.

Användaren samtycker till och godkänner att Visma hanterar personuppgifter i enlighet med Vismas Policy om Personuppgifter och Cookies.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Håkan Thuresson
073-776 36 58
Referensnummer: A1006194-2021
Sista ansökningsdag: 22 mars 2021
Publicerad: 18 februari 2021 kl 14:47
Uppdaterad: 3 mars 2021 kl 15:51

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Åsa Lindh

Generaldirektör Statens servicecenter

Per-Arne Andersson

Vd SKL International

Henrik Johnsson

Säkerhetssamordnare Sölvesborgs kommun

14 lediga jobb just nu