Chef till Barn- och ungdomskontoret 3 dagar kvar

Hylte kommun
Ledning
Sista ansökningsdag:
26 juli (3 dagar kvar)
Placeringsort:
Hyltebruk
Kontaktperson:
Bengt Myhrman
Telefon: 0763-98 57 00
Publicerad:
21 juni

Barn- och ungdomskontoret i Hylte kommun söker ny chef
Vill du leda arbetet med att utveckla lärandet för barn, unga och vuxna i en utvecklingsinriktad miljö?
Då är; 

Kontorschef Barn- och ungdomskontoret i Hylte kommun uppdraget för dig!

Vi söker en ny kontorschef som tillsammans med våra engagerade och duktiga medarbetare ska leda och utveckla framtidens förskolor och skolor i vår växande kommun.
Som ny kontorschef förväntas du leda våra utbildningsresurser med tydligt fokus på ett livslångt lärande. Vi fäster stor vikt vid att du även kan skapa nyfikenhet kring det egna lärandet i verksamheten. I ditt arbete ansvarar du också för socialtjänstfrågor för barn och unga. Vi vill att du tar tydlig ledning i vårt arbete med att skapa moderna effektiva metoder för lärande och stöd.  Metoder som ger oss bättre möjlighet att skapa goda resultat och långsiktig utveckling tillsammans.

I ditt ansvar att leda och utveckla verksamheten fäster vi stor vikt vid din personlighet, din inställning till arbetet och ditt driv för utbildningsfrågor. Vi vill att du är aktiv, drivande och kreativ för att hitta nya lösningar och former av samarbeten. Som ledare av en kärnprocess vill vi att du är prestigelös, lyhörd och har stor förmåga till samverkan och samarbete såväl internt som externt.

Ledarskap
Som ledare är du utvecklings- och målinriktad, kommunikativ och öppen i din ledarstil med ett genuint samhällsintresse. Du tar alltid avstamp i Hylte kommuns värdegrund och ledningsfilosofi.
 
Vi har ett relationsinriktat och modernt ledarskap i vår organisation där individer utvecklas och känner meningsfullhet. I vårt ledarskap går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar och vi utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet.
 
Att vara ett gott föredöme innebär att du företräder enheten med ett professionellt och vänligt bemötande, ger uttryck för humanistiska värderingar och att du ställer höga krav på etik, moral och lojalitet. Att vara ett föredöme handlar även om att dina ord och handlingar talar samma språk, att du vågar leda i svåra situationer och att du tar ansvar även i motgång.
 
Vi är stolta över vår organisation och kommun, vilket vi också visar. Vi värnar om dig som ledare och vill att du ska utvecklas och trivas i ditt uppdrag. Vi förväntar oss att du bygger vidare på dina styrkor och arbetar med dina utvecklingsområden.

Kvalifikationer
  • Du har relevant akademisk utbildning eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som skol- eller utbildningschef i politiskt styrd organisation.
  • Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete med utbildningsfrågor på kvalificerad och strategisk nivå.
  • Du har dokumenterad ledarerfarenhet, personalansvar liksom ekonomiskt ansvar
  • Du har goda språkkunskaper, vilket innebär att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och att du har goda kunskaper i engelska. Du bör även ha förmågan att uttrycka dig lättförståeligt.

Hylte - lite enklare
Livet i Hylte är lite enklare. Har lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och har finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.
 
Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser.
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta over. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.
 
Så ansöker du
Ansökningar hanteras löpande genom så kallad löpande rekrytering, dock är sista datum att ansöka  2018-07-26

Denna rekrytering sker i samarbete med rekryteringsföretaget Affektor Group. Alla ansökningar görs direkt till Affektor Group via länken nedan. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller andra rekryteringsbolag i denna rekrytering.
Ansökan kan inte göras via e-post.

Bokade intervjutider
Sökande kandidater ska vara fria för intervjuer den 31 juli samt den 07 augusti.
 
Kontaktperson
Ansvarig rekryteringsspecialist
Bengt Myhrman
0763-98 57 00
 
Övrigt
Vi ber dig att söka tjänsten endast genom länken i denna annons, detta för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Er ansökan till Affektor Group hanteras med ansökningssekretess.
 
Välkommen med din ansökan!

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
43 lediga jobb just nu