Chef med huvuduppdrag Lärande och familj

Ängelholms kommun
Ledning, Omsorg, Socialt
Sista ansökningsdag:
26 augusti (41 dagar kvar)
Placeringsort:
Ängelholm
Kontaktperson:
Patrik Lindroth
Telefon: 070-255 62 92
Håkan Olsson
Telefon: 070-581 79 18
Publicerad:
26 juni

Ängelholm är landets första agila kommun!

Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända.

Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft. Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Om Lärande och familj
Ditt uppdrag blir att leda och utveckla ett att kommunens tre huvuduppdrag, Lärande och familj, med 1600 kompetenta medarbetare och en omslutning om 1,1 miljard. Genom att fläta samman det sociala arbetsfältet med kommunens utbildningsverksamhet skapas bättre förutsättningar för att både arbeta förebyggande och bidra till människors livskvalitet.

Inom huvuduppdrag Lärande och familj finns flera verksamhetsområden inom bland annat utbildning, individ- och familjeomsorg och arbetsmarknad. 

Kvalifikationer
För att du ska bli framgångsrik i ditt uppdrag som högsta chef hos oss inom huvuduppdrag Lärande och familj förutsätter vi att du har en lämplig akademisk examen i kombination med en gedigen och väldokumenterad erfarenhet av att, i en politiskt styrd organisation, leda genom andra. 

Du är en modig, utvecklings- och resultatorienterad ledare som förväntas kunna efterleva vår värdegrund Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft i såväl ditt egna ledarskap som vid ditt kulturskapande i organisationen. Du ser värdet i och drivs av att nå resultat i samverkan och engagerar dig i kommunen som helhet. Du har en väl utvecklad förmåga att växla mellan strategi och praktik samt mellan vision och vardag.

Kontakt
För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Tarasso AB

Patrik Lindroth
070-255 62 92

Håkan Olsson
070-581 79 18

Anställningsvillkor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

Sista ansökningsdag: 2019-08-26

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
40 lediga jobb just nu