Chef för kommunserviceavdelningen

Aneby kommun
Administration, Ledning
Sista ansökningsdag:
25 februari (6 dagar kvar)
Placeringsort:
Aneby
Kontaktperson:
Michael Wirestam
Telefon: 0380-461 00
Erik Havemose
Telefon: 0380-462 14
Publicerad:
8 februari

Aneby kommun är liten positiv kommun med nära 6 800 invånare. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på öppenhet, utveckling och ansvar. Internt säger vi om oss själva att vi gör "vanliga saker ovanligt bra".

Det här är en unik möjlighet för dig som gärna vill se helheten, kunna påverka utveckling och resultat och ha omväxling i ditt arbete. Vi är noggranna med att du är rätt person som tillför Aneby kommun ett positivt ledarskap med kunnande och energi. Vi är också måna om att vi växer tillsammans, vilket innebär att vi är måna om att se till att vi, var och en, blir riktigt duktiga i det vi ska tillföra. 

Kommunförvaltningen är liten, det innebär att vi har nära till varandra och den övriga förvaltningen, inklusive chefer och politiker. Det gör också att vi ofta måste hjälpa varandra och ta oss an flera uppgiftsområden. 

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs 

Arbetsuppgifter
Kommunserviceavdelningen svarar för ett brett spektra av frågor i kommunen med ansvar för arbetsgivarfrågor, ekonomifrågor, upphandling, politisk administration, kommunikation, turism, kultur, bibliotek, fritid, måltider och lokalvård samt tekniska frågor kring kommunens fastigheter, gator och parker. Avdelningen svarar till stor del för service gentemot övriga kommunförvaltningen. 

Kommunserviceavdelningen är en av fyra avdelningar i kommunförvaltningen, övriga är barn- och utbildning, samhällsbyggnad samt sociala avdelningen. 

Som chef för kommunserviceavdelningen har du övergripande ansvar för avdelningens ansvarsområden och dagliga arbete. 
Du leder och är chef över avdelningens enhetschefer. Du ansvarar för avdelningens resultat och ekonomi med budget, redovisning och uppföljning av mål och styrtal. 

Du är direkt underställd kommundirektören och du är en av fem i kommundirektörens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom statsvetenskap eller liknande. Erfarenhet av chefs- och ledarskap i en politiskt styrd organisation är ett krav. 

Du är en positiv ledare som ger förutsättningar till dina chefer och medarbetare så att de kan göra ett bra arbete i vardagen. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. 

B-körkort. 

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-03-01. eller efter särskild överenskommelse
Antal platser: 1

Vill du veta mer?
Upplysningar om tjänsten lämnas av Samhällsbyggnadschef & tf Kommunchef, Michael Wirestam tfn 0380-461 00, michael.wirestam@aneby.se

HR Controller, Erik Havemose tfn 0380-462 14

Fackliga företrädare 
fackliga företrädare nås via vår växel 0380-46 100

Ansökan
Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4d76b4ff-eb6d-4b50-9f31-7908299ea222. 

Arbetsgivarens referensnummer är A751630
Sista ansökningsdag är 2018-02-25

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan! 

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
Utvalda platsannonser
19 lediga jobb just nu