Chef Huvuduppdrag Samhälle Ängelholms kommun

Information

Arbetsgivare: Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Kategori: Ledning, Stadsbyggnad

Sista ansökningsdag:

1 mar
Sök jobbet

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända.

Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras.

Vi lever efter vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Om Huvuduppdrag Samhälle
Ditt uppdrag blir att leda och utveckla ett att kommunens tre huvuduppdrag: Huvuduppdrag Samhälle.

Inom Samhälle ryms de verksamheter som arbetar med stadsmiljö, detaljplaner, bygglov, miljö, vatten och avlopp, kultur samt fritid och idrott. Inom huvuduppdraget finns även serviceverksamheterna intraprenad, måltidsservice och lokalvårdsservice.

Huvuduppdrag Samhälle har 450 medarbetare och omsätter  550 miljoner kronor. Investeringsramen uppgår i år till 180 miljoner kronor.

Kvalifikationer
För att du ska bli framgångsrik i ditt uppdrag hos oss utgår vi från att du har en lämplig universitets-eller högskoleutbildning i kombination med en gedigen och väldokumenterad erfarenhet av att vara chef i en politiskt styrd kommunal organisation. Du är också van att leda genom andra chefer.

Du är en modig, utvecklings- och resultatorienterad ledare. Det är helt naturligt för dig att både leva och leda utifrån kommunens värdegrund Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft för att skapa en kultur i linje med kommunens värden. Du drivs av att nå resultat i samverkan med andra och du tar stort ansvar för kommunen som helhet. Du har en väl utvecklad förmåga att växla mellan strategi och praktik samt mellan vision och vardag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tarasso AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Håkan Olsson 070-581 79 18. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

Anställningsvillkor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast
Antal lediga befattningar: 1

Kontakt    
Håkan Olsson
070-581 79 18

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/jobb när du ansöker!

Håkan Olsson
070-581 79 18
Sista ansökningsdag: 1 mars 2020
Publicerad: 6 februari 2020 kl 09:19
Uppdaterad: 10 februari 2020 kl 14:24

Utvalda jobb

Ny på jobbet Visa alla

Roger Klinth

Ledamot nationella vårdkompetensrådet

Jan-Ingvar Jönsson

Rektor Linköpings universitet

Mikael Källarsson

Chef Eskilstuna kulturskola

25 lediga jobb just nu