Chef fastighetsförvaltning

Varbergs Bostad AB
Fastighet, Ledning
Sista ansökningsdag:
31 maj (10 dagar kvar)
Placeringsort:
Varberg
Kontaktperson:
Leif Andersson
Telefon: 035-13 55 37
Publicerad:
29 april

Som förvaltningschef kommer du att leda den största organisatoriska enheten i företaget. På förvaltningsavdelningen arbetar ca 55 personer och avdelningen består av tre huvudsakliga enheter: bostad, teknik samt mark och trädgård. Till din hjälp har du chefer för respektive enhet.

Förutom att leda avdelningen kommer du att ha ett personligt ansvar för att utveckla verksamheten avseende strategisk underhållsplanering, ekonomiska förutsättningar, utveckling och organisation. 

Personen vi söker har en hög grad av personlig mognad. Ledarskapsegenskaper och dokumenterad erfarenhet av att leda kvalificerad personal är ett krav. Trygghet och stabilitet kan sägas vara ledord i ditt ledarskap. Du har förmåga att vara lagspelare i ledningsgruppen och bidra till helheten. Branschkännedom är önskvärd, men inget absolut krav. Utbildningsmässigt är teknisk utbildning att föredra, gärna på högskolenivå. Annan utbildningsbakgrund som ekonomi och juridik är även tänkbar om branscherfarenhet finns.

Vi erbjuder ett uppdrag med betydande ansvar i ett företag som är bland Sveriges främsta i branschen. Vi är mitt uppe i ett spännande expansionsfas, i en stad som är under stark tillväxt. Dina personliga insatser kommer att få stor betydelse för bolagets utveckling, för kommunens invånare och uppgiften att bostadsförsörja ett expansivt Varberg.

Välkommen att ansöka via www.mercuriurval.se i form av CV och personligt brev snarast, dock senast 31 maj, ref.nr SE-13695. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson, Mercuri Urval, tel 035-13 55 37.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
15 lediga jobb just nu