Chef Affärsutveckling

Bostads AB Poseidon
Bygg, Fastighet, Ledning
Sista ansökningsdag:
28 januari (8 dagar kvar)
Placeringsort:
Göteborg
Kontaktperson:
Lena Molund Tunborn
Telefon: 031-332 10 90
Publicerad:
20 december

Vi letar efter en tydlig och innovativ ledare som i nära samverkan med våra åtta distrikt och avdelningen Affärsutveckling vill utveckla vår förvaltning – till verklig nytta och glädje för våra hyresgäster.

Som chef för vår avdelning Affärsutveckling har du ett helhetsansvar för att bistå distrikten med att utveckla vår förvaltning. Du utvärderar och följer upp verksamhetsplaner och är sammanhållande i vårt arbete med att leverera verklig nytta och glädje för våra hyresgäster. Nyckelorden för din tjänst är samverkan och utveckling. Vid din sida har du ett 30-tal medarbetare, specialiserade inom kommunikation, marknad, affärsutveckling, integration, boinflytande, hyresfrågor, uthyrning och kundservice. Du är också representant för bolaget i våra koncerngemensamma forum samt i förhållande till andra viktiga samarbetspartners och intressenter kopplade till tjänsten. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Tillitsfull ledare med kommunikationsförmåga
För att lyckas i rollen behöver du ha en väl dokumenterad bakgrund som god och innovativ ledare med gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning. Som ledare är du trygg, lyhörd och van vid att leda självgående medarbetare. Du drivs av utveckling med goda resultat, och glädjen i att se människor omkring dig växa. Du är tydlig i din kommunikation och kan ta tuffa beslut när det behövs. Du är också en van kommunikatör, som inte tvekar att möta det intresse som finns för den verksamhet du verkar inom.

Vill du veta mer?
Då kan du kontakta vår VD Lena Molund Tunborn på telefon 031-332 10 90 eller på mejl lena.molund-tunborn@poseidon.goteborg.se. Facklig representant är Göran Helgegren, han nås på telefon 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan via mejl senast 28 januari 2019 till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
40 lediga jobb just nu