Bygglov- och GIS-chef

Vaxholms stad
Bygg, Sakkunskap, Stadsbyggnad
Sista ansökningsdag:
1 april (9 dagar kvar)
Placeringsort:
Vaxholm
Kontaktperson:
Marina Sjölin
Telefon: 070-744 70 60
Josefin Johansson
Telefon: 070-862 09 90
Publicerad:
5 mars

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. Läs gärna mer på vaxholm.se

Har du ett genuint intresse för ledarskap och samhällsutveckling? Får du andra att växa genom ditt engagerande och motiverande ledarskap? Då är det dig vi söker till rollen som Bygglov- och GIS-chef!

Ditt uppdrag
Bygglov och GIS-enheten är en av sex inom Stadsbyggnadsförvaltningen i Vaxholms stad. Enheten står för myndighetsutövning genom lovhandläggning (inklusive tillsyn och strandskyddsdispenser) och byggkontroll samt gör mätningsuppdrag och tillhandahåller kart- och GIS-tjänster. Enheten ansvarar också för adress- och namnsättning i kommunen.

Här får du möjlighet att leda ett kompetent team om 14 medarbetare. Du stimuleras av att skapa förutsättningar för andra att både lyckas och trivas på jobbet genom att bygga en positiv och utvecklingsinriktad arbetsmiljö. Du verkar för en god dialog med förtroendevalda och säkerställer att den dagliga operativa verksamheten når uppsatta mål.

Brinner du för stadsplanering ur ett större perspektiv är det här en roll för dig – vi är en liten kommun med stora planer där du som Bygglov- och GIS-chef förväntas vara en bidragande kraft till att dessa förverkligas. I rollen rapporterar du till stadsbyggnadschefen och ingår i en ledningsgrupp med många utvecklingsidéer.

Vem är du?
Den vi söker är genom sin erfarenhet och vetgirighet väl insatt i Plan- och Bygglagen och håller sig ajour inom förekommande praxis och rättsfall. Du har en akademisk och för uppdraget relevant utbildning som du byggt på med arbetslivserfarenhet inom privat eller offentlig sektor.  

Du har god insikt i dina styrkor och utvecklingsområden som ledare eftersom du sedan tidigare är van att leda andra mot uppsatta mål. Har du dessutom haft formellt personalansvar är det en stor fördel. Hos oss kommer du ha goda möjligheter att lyckas i ditt uppdrag om du är trygg och seriös i ditt yrkesutövande samtidigt som du har förmåga att sprida glädje och energi till andra. 

Ansökan
Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev via signerarekrytering.se. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 1 april. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60 eller Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90.

Ange gärna att du hittade den lediga tjänsten på dagenssamhalle.se/karriär när du ansöker!

Sök jobbet
30 lediga jobb just nu