Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Perra Hermansson

Vd Sunne Fastighets AB

Perra Hermansson, närmast fastighetschef på Sunne Fastighets AB, är sedan den 9 oktober ny vd för samma bolag. Tidigare har han bland annat varit operativ chef och delägare i Biogas System i Sunne samt vd för ett österrikiskt elektronikbolag i Sverige.   
Christer Ängehov

Förbundsdirektör Mälardalens brand- och räddningsförbund

Christer Ängehov, närmast förbundsdirektör för Räddningstjänsten Skåne Nordväst, blir ny förbundsdirektör i Mälardalens brand- och räddningsförbund (MBR) med uppdraget att skapa en gemensam organisation med Västra Mälardalens räddningstjänst. 
Emma Nordwall

Förbundsdirektör Räddningstjänsten Skåne Nordväst

Emma Nordwall, närmast räddningschef för Hässleholm/Osbys räddningstjänst, blir den 1 februari ny förbundsdirektör för kommunalförbundet Räddningstjänsten Skåne Nordväst.   
Jan Malmgren

Vd Stiftelsen Läckö slott

Jan Malmgren, förbundsdirektör för Skaraborgs kommunalförbund, tillträder den 1 mars som ny vd för Stiftelsen Läckö slott. Han har disputerat i ekologi och har tidigare arbetat med hållbar samhällsutveckling i Örebro, Västerås och Varberg.   
Erik Renström

Rektor Lunds universitet

Erik Renström, professor i experimentell endokrinologi, styrelseledamot för Medeon Science Park & Incubator samt jurymedlem för Medeonstipendiet, blir i januari nästa år ny rektor för Lunds universitet.   
Håkan Sandahl

Chef ekonomi och styrning SKR

Håkan Sandahl, i dag kommundirektör i Ulricehamn, tillträder den 1 februari som chef för avdelningen för ekonomi och styrning på Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Tidigare har han bland annat arbetat som länspolismästare vid Polismyndigheten i Jönköpings län och som polisområdeschef i Västra Götalands län.   
Sandra Isberg

Verksamhetsutvecklingschef Rikshem

Sandra Isberg, i dag vd på Libitum Sverige, tillträder den 11 januari den nyinrättade tjänsten som verksamhetsutvecklingschef på Rikshem.   
Åsa Strahlemo

Förbundsordförande DHR

Åsa Strahlemo har valts till ny förbundsordförande för DHR – Delaktighet, Handlingskraft, Rörelsefrihet. Hon är socionom med en magisterexamen i socialt arbete i grunden och har de senaste 2,5 åren arbetat som sjuk- och hälsovårdskurator på Akademisk sjukhuset i Uppsala parallellt med uppdrag som fritidspolitiker för Miljöpartiet.   
Lise-Lotte Kullenberg

Specialistpsykolog centrala elevhälsan Karlstads kommun

Lise-Lotte Kullenberg har anställts som specialistpsykolog inom pedagogisk psykologi på centrala elevhälsan i Karlstad. De senaste 18 åren har hon arbetat som psykolog inom skolan i kommunen.     
Dick Rytterdahl

Ekonomidirektör Region Västernorrland

Dick Rytterdahl tillträder den 10 januari 2021 som ny ekonomidirektör i Region Västernorrland. Han har lång erfarenhet från det privata näringslivet, bland annat i ledningsroller hos Lantmännen, Ericsson, Astra och senast kemikoncernen Perstorp.     
Hayaat Ibrahim

Tf generalsekreterare Institutet mot mutor

Hayaat Ibrahim går den 26 oktober in som tillförordnad generalsekreterare på Institutet mot mutor under Natali Engstam Phaléns föräldraledighet. Hon kommer närmast från advokatfirman Vinge där hon arbetat som biträdande jurist med inriktning mot antikorruption, internutredningar samt företagande och mänskliga rättigheter.   
Gunnar Wigstrand

Socialchef Torsby kommun

Gunnar Wigstrand blir ny socialchef i Torsby. Han har de senaste 5,5 åren arbetat som avdelningschef i Säffle, med ansvar för myndighetsutövning och verkställighet inom LSS samt socialpsykiatrin. Tidigare har han också varit enhetschef i Åmåls kommun.     
Nina Mårtensson

Förbundsdirektör Skånes Kommuner

Nina Mårtensson tillträder den 16 november som förbundsdirektör för Skånes Kommuner. Senast kommer hon från Region Halland och posten som direktör med fokus på externa relationer.   
Madeleine Carlström

Rektor Trelleborgs stad

Madeleine Carlström kommer att tillträda tjänsten som rektor i något av Trelleborgs nio nya rektorsområden.
Mohammad Fakhro

Rektor Trelleborgs stad

Mohammad Fakhro kommer att tillträda tjänsten som rektor i något av Trelleborgs nio nya rektorsområden.
Jens Kleiman

Rektor Trelleborgs stad

Jens Kleiman kommer att tillträda tjänsten som rektor i något av Trelleborgs nio nya rektorsområden.  
Annica Liersch

Rektor Trelleborgs stad

Annica Liersch kommer att tillträda tjänsten som rektor i något av Trelleborgs nio nya rektorsområden.  
Anna Malmquist

Rektor Trelleborgs stad

Anna Malmquist kommer att tillträda tjänsten som rektor i något av Trelleborgs nio nya rektorsområden.  

Sidor