Ny på jobbet

Har du bytt jobb? Eller vill du tipsa om en intressant rekrytering? Mejla till karriar@dagenssamhalle.se eller fyll i formuläret.
Tobias Bengtsson

Kultur- och fritidschef Lidköpings kommun

Tobias Bengtsson blir ny chef för Kultur & fritid i Lidköpings kommun. Tidigare har han arbetat som chef för Bibliotek, konst och kultur.  
Kerstin Alnebratt

Chef kulturutvecklingsförvaltningen VGR

Kerstin Alnebratt blir i april chef för Västra Götalandsregionens nya kulturutvecklingsförvaltning, en sammanslagning av förvaltningarna för Kultur i Väst och Västarvet. I dag är hon regionchef för Sensus Västra Sverige.  
Ian Cortés

Stadsarkitekt Skara kommun

Ian Cortés tillträder den 1 april som ny stadsarkitekt i Skara kommun, där han kommer att basa över enheterna för plan- och byggfrågor. Tidigare har han arbetat som senior arkitekt i Kalmar kommun.  
Antje Dedering

Förbundsdirektör Vårdföretagarna

Antje Dedering blir den 17 februari ny förbundsdirektör för Almegaförbundet Vårdföretagarna. Närmast kommer hon från tjänsten som förhandlingschef/chefsjurist på arbetsgivarorganisationen Visita och har tidigare varit chef för arbetsgivarservice på Almega och ansvarig för förhandlings-, rådgivnings- och processverksamheten. Hon har även arbetat som advokat på Mannheimer Swartling. 
Gunilla Stenback

Hr-direktör Region Dalarna

Gunilla Stenback har utsetts till ny hr-direktör i Region Dalarna, en tjänst hon tillträder i januari. Hon har tidigare haft roller som hr-strateg, hr-konsult och verksamhetsutvecklare inom både privat och offentlig sektor.
Birgitta Ohlsson

Seniorkonsult Prime

Birgitta Ohlsson, tidigare EU- och demokratiminister (L) blir seniorkonsult på kommunikationsbyrån Prime, där hon kommer att ingå i hållbarhetsteamet.
Anders Pantzar

Utbildningschef Finspångs kommun

Anders Pantzar, i dag verksamhetschef för grundskolorna i Norrköping, tillträder den 1 februari som utbildningschef i Finspångs kommun.
Marita Skog

Kommundirektör Säter

Marita Skog, utvecklingsdirektör i Eskilstuna kommun, blir från den 1 mars ny kommundirektör i Säter. Hon har tidigare varit kommunchef i Vingåker och Härnösand.
Therese Svanström

Ordförande TCO

Therese Svanström, kanslichef på Unionen, har valts till ny ordförande för Tjänstemännens fackliga centralorganisation TCO. 
Agneta Karlsson

Generaldirektör TLV

Agneta Karlsson är ny generaldirektör för myndigheten Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV. Hon har mångårig erfarenhet från både läkemedelsbranschen och Socialdepartementet, där hon varit statssekreterare med ansvar för bland annat hälso- och sjukvårdsfrågor.  
Charlotte Gremar Engdahl

Kommunchef Ydre

Charlotte Gremar Engdahl är ny kommunchef i Ydre. Närmast har hon haft rollen som skolchef och tillförordnad kommunchef.
Dick Fredholm

Kommunikationsdirektör Helsingborgs stad

Dick Fredholm, närmast kommunikationschef på Region Skåne, tillträder den 7 januari som kommunikationsdirektör i Helsingborgs stad.    
Joel Olthed

Förbundsdirektör VA Syd

Joel Olthed blir ny förbundsdirektör på VA Syd, ett förordnande på två år. Närmast har han lett dricksvattenavdelningen på VA Syd, och har tidigare arbetat med medicinskteknisk produktion samt med förnybar energi och vindkraft på Vestas.
Anders Hult

It-direktör Region Dalarna

Anders Hult har utsetts till ny it-direktör i Region Dalarna, med tillträde i mars. Tidigare har han haft ett flertal positioner hos Ericsson och närmast varit chef för it-tjänster vid Karolinska universitetssjukhuset.  
Mattias Leijon

Vd Laholmbuktens VA AB

Mattias Leijon har utsetts till vd för nybildade Laholmsbuktens VA AB (LBVA AB). Han har senast arbetat inom Halmstads och Laholms gemensamma verksamhet för vatten- och avloppsfrågor som nu alltså omvandlas till bolag, hälftenägt av de båda kommunerna.
Per Brogevik

It-direktör Örebro kommun

Per Brogevik tillträder den 23 mars som ny it-direktör i Örebro kommun. Han kommer närmast från Assa Abloy Opening Solutions, där han varit it-direktör med ansvar för Skandinavien.  
Anna Liedholm

Kommundirektör Essunga

Anna Liedholm lämnar tjänsten som förvaltningschef på samhällsbyggnadskontoret i Alingsås för att i januari bli kommundirektör i Essunga kommun.
Per Karlsson

Fritidschef Skövde kommun

Per Karlsson, i dag chef för Arena Skövde, blir från årsskiftet avdelningschef för nya Fritid Skövde, ena halvan kommunens omorganiserade kultur- och fritidsverksamhet.

Sidor